Hava Durumu

Diriliş Ertuğrul ne zaman başlayacak?

Yoğun bir izleyici kitlesi olan Diriliş Ertuğrul dizisinin ne zaman başlayacağı herkes tarafından merak konusu. Diriliş Ertuğrul ne zaman başlayacak?

Haber Giriş Tarihi: 03.10.2017 19:39
Haber Güncellenme Tarihi: 03.10.2017 19:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Diriliş Ertuğrul ne zaman başlayacak?

Diriliş Ertuğrul'un 3. sezon bölümleri geçtiğimiz yıl Eylül ayında başlamıştı ve 2017 yılı Haziran ayında sezon finali yapmıştı. Yaz tatiline giren dizi 4. sezonu ile tekrardan hayranları ile buluşacak.

Dizinin yeni bölümlerinin ne zaman başlayacağı özellikle sosyal medyada çok tartışılıyor.

Diriliş Ertuğrul ne zaman başlayacak? Bu hafta yayınlanacak mı?

Büyük heyecanla izlenen Diriliş Ertuğrul dizisinde Engin Altan Düzyatan, Esra Bilgiç, Cengiz Coşkun ve Hülya Darcan gibi oyuncular yer alıyor. Dizinin kadrosuna Aslıhan Güner de dahil oldu.

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve Ekim ayında başlayacağı bilinen dizinin yeni sezonunun tam olarak ne zaman yayına gireceği bilinmiyor. Bazı kaynakların iddialarına göre ise dizi 25 Ekim'de başlayacak. Fakat henüz net bir bilgi yok.

Sağlam kadrosu ve konusu ile izlenme rekorları kıran dizinin hayranları, yeni bölümlerini merakla bekliyor.

Sezon finali ile izleyicileri ekrana bağlayan dizide, Sadettin Köpek Ertuğrul Bey'e tuzak kurdurmuşu. Ertuğrul Bey'in büyük yara alması, izleyicilerin aklına "Ertuğrul Bey ölüyor mu?", "Engin Altan Düzyatan diziden ayrılıyor mu?" sorularının gelmesine neden olmuştu.

Yeni sezonda da Ertuğrul Bey rolünü Engin Altan Düzyatan'ın canlandıracağı bekleniyor. Diriliş Ertuğrul başta Türkiye olmak üzere birçok Arap, Balkan ve Türk ülkeleri tarafından izleniyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.