Hava Durumu

Diyarbakır'da hain saldırı! Terör örgütü PKK baba ve engelli oğlunu katletti...

Diyarbakır'ın Lice ilçesi Yalımlı köyünde hayvancılıkla uğraşan bir baba ve oğlu, terör örgütü PKK mensuplarınca öldürüldü. Silahla vurularak öldürüldükleri belirlenen baba ve oğlunun cesetlerinin üzerinden, PKK'lı teröristlerce infaz edildiklerine yönelik not bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 05.07.2018 15:19
Haber Güncellenme Tarihi: 05.07.2018 15:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Diyarbakır'da hain saldırı! Terör örgütü PKK baba ve engelli oğlunu katletti...

Terör örgütü PKK, yine sivil vatandaşı hedef aldı.

Diyarbakır'ın Silvan ilçesi Cami Mahallesi'nde oturan Remzi Güler ve oğlu Mahmut, 10 gün önce Lice ilçesine bağlı Yalımlı köyü Leyhosor mezrasına gitti. Burada hayvancılıkla uğraştıkları belirtilen baba- oğuldan bir daha haber alınamadı.

Kendi imkanlarıyla bölgede arama yapan aile bireyleri, Remzi Güler ve oğlu Mahmut Güler'in cesedini mezra yakınlarındaki Üçyol mevkisinde buldu. İhbar üzerine bölgeye jandarma ekipleri sevk edildi.

Silahla vurularak öldürüldükleri belirlenen baba ve oğlunun cesetlerinin üzerinden, PKK'lı teröristlerce infaz edildiklerine yönelik not bulundu.

Yapılan incelemenin ardından Remzi Güler ve oğlu Mahmut'un cesetleri, önce Lice Devlet Hastanesi'ne, ardından da otopsi için Diyarbakır Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

VALİLİK AÇIKLAMA YAPTI

Diyarbakır Valiliği, baba- oğulun ölü bulunmasıyla ilgili açıklama yaptı. PKK'lı teröristlerce öldürüldüğü yönünde bilgilere ulaşıldığı belirtilen açıklamada "Maktullerin üzerinden çıkan nota istinaden baba ve oğlunun, PKK/KCK terör örgütü mensuplarınca ateşli silahla öldürüldükleri yönünde bilgilere ulaşılmıştır. Lice Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı gereğince otopsi ve soruşturma işlemlerine devam edilmektedir" denildi.

KAHREDEN AYRINTI

Katledilen baba ve oğulla ilgili kahreden bir ayrıntı ortaya çıktı. 27 yaşındaki gencin, zihinsel engelli olduğu belirtildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.