Hava Durumu

"Diyorlar ki 'Münbiç'i yapamazsın' Gireceğiz"

Afrin'deki terör örgütlerine yönelik sürdürülen 'Zeytin Dalı Harekatı'na değinen AK Parti Sözcüsü Ünal, "Biz, Fırat Kalkanı'ndan sonra Afrin'e başlayınca önce 'Afrin'i yapamazsınız' dediler. Şimdi bize diyorlar ki 'Münbiç'i yapamazsınız.' Münbiç'e de gireceğiz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 04.02.2018 18:44
Haber Güncellenme Tarihi: 04.02.2018 18:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
"Diyorlar ki 'Münbiç'i yapamazsın' Gireceğiz"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Suriye'nin Afrin kentinde terör örgütlerine yönelik sürdürülen 'Zeytin Dalı Harekatı'na hakkında açıklamalarda bulundu. Kuzey Suriye'de kantonlar oluşturulmaya başlandığında yapılanları asla kabul etmediklerini belirttiklerini ancak birilerinin ısrarla orada planladıkları süreci devam ettirdiklerini ifade eden Ünal, "Biz onlara 'Bir gece ansızın gelebiliriz' dediğimizde şaka yapıyoruz zannettiler. Gelemez zannettiler içeriden de birileri, hatta bizim içimizden birileri 'Türkiye altından kalkamayacağı riskleri almamalı. Türkiye, sonuçlarına katlanamayacağı riskleri almamalı' gibi laflar etmeye başladı birileri" dedi.

SON TERÖRİSTİ YOK EDENE KADAR DEVAM EDECEĞİZ

"Eğer biz Fırat Kalkanı Harekatı'nı yapmasaydık, bir hançer gibi orada terör örgütü koridoruna ortadan vurmasaydık bugün Afrin'i yapamazdık" diyen Ünal, "Onlara biz şunu söyledik, Eğer biz bu riskleri almazsak ödeyeceğimiz bedel daha ağır olacaktır' dedik. Eğer siz risk almazsanız cesaretle yol yürümezseniz oyunlar bozulmaz kardeşlerim. Zor, oyunu bozar. Biz, Fırat Kalkanı'ndan sonra Afrin'e başlayınca önce 'Afrin'i yapamazsınız' dediler. Şimdi bize diyorlar ki 'Münbiç'i yapamazsınız' diyorlar. Münbiç'e de gireceğiz Allah'ın izniyle. Terör neredeyse Terörist neredeyse sınır güvenliğimizi koruyana kadar, o savaşı Türkiye'nin içine taşımak isteyenlerin son teröristini yok edene kadar devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.