Hava Durumu

Doğa Koleji'nden Bursa'ya 5. Kampüs

Eğitim yatırımlarına devam eden Doğa Koleji, 2018-2019 eğitim döneminde açacağı Odunluk Kampüsü ile Bursa'daki 5'inci okulunu hizmete sokacak. Doğa Koleji'nde verdikleri eğitimin kalitesine vurgu yapan Genel Müdür Ali Rıza Lüle, "Geleceğin bireylerini yetiştiriyoruz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2018 12:47
Haber Güncellenme Tarihi: 20.04.2018 12:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Doğa Koleji'nden Bursa'ya 5. Kampüs

Doğa Koleji; Çekirge, Hamitler, Özlüce ve İnegöl kampüslerinin ardından 2018-2019 eğitim öğretim yılında Odunluk Kampüsü'nü de Bursa'ya kazandıracak. Doğa Koleji'nin klasik ezberci eğitim yerine yenilikçi bir yaklaşımı benimsediğini belirten Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, "Bizler, 'yeni nesil eğitim' felsefesiyle geleceğin dünyasının ihtiyaç duyacağı bireyleri bugünden yetiştirmeye önem veriyoruz. Bu çabalarımızın karşılığını da alıyoruz. Öğrencilerimiz her yıl akademik sınavlarda önemli başarılara imza atıyor, uluslararası çapta ödüller kazanıyor" dedi.

FEN VE TEKNOLOJİ LİSESİ

Odunluk Kampüsü'nün yanı sıra 2018-2019 eğitim öğretim döneminde Çekirge kampüsünde Fen ve Teknoloji Lisesi'ni de açacaklarını belirten Genel Müdür Lüle, "Doğa Koleji Fen ve Teknoloji Lisesi, teknolojik ve bilimsel müfredatıyla geleceğin bilim insanlarını yetiştirecek. Doğa Koleji Fen ve Teknoloji Lisesi'nden mezun öğrenciler araştırmacı, yenilikçi, ülkemizin geleceğine yön verecek, fen ve bilim dallarında donanımlı bireyler olarak kariyer hayatlarına bir adım önde başlayacak. Öğrenciler, bu ayrıcalıklı lise eğitimiyle dünyanın en saygın üniversitelerinden kabul ve burs imkânına sahip olacak ve üniversite eğitimlerini yurt dışında sürdürebilecek" dedi.

DÜNYAYI YÖNETENLER

Doğa Koleji'nde verilen İngilizce eğitiminin kalitesinede vurgu yapan Genel Müdür Lüle, "Dünyayı yönetenlerin içinde Türkiye de olmalı. Ancak dünyaya uyum sağlamak için İngilizce bilmek şart" dedi. Doğa Koleji olarak yurt dışına her sene çok sayıda öğrenci gönderdiklerini aktaran Lüle, "Bu sene de dünyanın sayılı ve önde gelen üniversitelerine yaklaşık 200 öğrenci gönderdik. Bu okullar dünyayı teknik olarak yönetenlerin yetiştirildiği marka değeri olan okullardır" dedi. Yabancı dil ders saatlerinin diğer eğitim kurumlarına göre oldukça fazla olduğunu ifade eden Lüle, ders kaynak kitaplarının kurum içerisinde hazırlandığını ve her yıl güncellendiğini belirtti.

'YENİLİĞİ YAKALIYORUZ'

Lüle, yabancı dili çok iyi bir eğitim müfredatı ile öğrettiklerini ve bu şekilde dünya ile entegre gençler yetiştirdiklerini söyledi. Eğitim siteminde milli değerleri unutmadan geleneksele sahip çıkarak, yeniliği yakalamayı başardıklarını belirten Lüle, "Kodlama ve robotik derslerini de bu amaçla veriyoruz. Milli Eğitim müfredatına uyarak Doğa'ya özgü t-MBA modeli ile de geleceğin liderlerini erken yaşta yetiştiriyoruz" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.