Hava Durumu

Doğan Holding'e Rekabet Kurumu'ndan izin çıktı!

Doğan Holding bünyesinde bulunan teşebbüslerin bir kısmının tam kontrolünün Demirören Medya Yatırımları Ticaret A.Ş. üzerinden dolaylı ve nihai olarak Erdoğan Demirören tarafından devralınması işlemine izin verildi.

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2018 16:45
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2018 16:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Doğan Holding'e Rekabet Kurumu'ndan izin çıktı!

Rekabet Kurulunca, Doğan Holding bünyesinde bulunan  teşebbüslerin bir kısmının tam kontrolünün Demirören Medya Yatırımları Ticaret AŞ  üzerinden dolaylı ve nihai olarak Erdoğan Demirören tarafından devralınması  işlemine izin verildi. 

Rekabet Kurumu'nun internet sitesinde yer alan duyuruya göre, Kurul,  Doğan Holding bünyesindeki Doğan TV Holding, Doğan Gazetecilik, Doğan Haber  Ajansı, Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık, Doğan Dağıtım Satış Pazarlama  Matbaacılık Ödeme Aracılık ve Tahsilat Sistemleri, Doğan İnternet Yayıncılığı ve  Yatırım, Mozaik İletişim Hizmetleri anonim şirketleriyle Doğan Media  International GmbH'nin tam kontrolünün Demirören Medya Yatırımları Ticaret AŞ  üzerinden dolaylı ve nihai olarak Erdoğan Demirören tarafından devralınması  işlemine onay verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.