Hava Durumu

Doğum izni bitti, Yağmur Kaptan göklerde

Yeşil sahalarda top koşturan yıldızların eşlerini nasıl bilirsiniz? Genellikle model, oyuncu ya da şarkıcı olurlar. Elbette hepsi de çok güzellikleriyle parmak ısırtır.

Haber Giriş Tarihi: 23.06.2018 15:09
Haber Güncellenme Tarihi: 23.06.2018 15:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Doğum izni bitti, Yağmur Kaptan göklerde

Futbolcu Sabri Sarıoğlu'nun eşine gelince ise iş biraz değişiyor. Yağmur Yılmaz Sarıoğlu, model ya da oyuncu olabilecek kadar güzel. Ama birçok kişiyi şaşırtacak bir mesleği var: Yağmur Sarıoğlu bir pilot.

Büyük bir hava yolu şirketinde çalışan Yağmur Sarıoğlu bir ara gökyüzünden biraz uzaktaydı. İkinci bebeğini dünyaya getiren Sarıoğlu'nun doğum izni bitti ve o da mutlu haberi artık fenomenlerinden biri haline geldiği Instagram'daki sayfasından duyurdu. Sarıoğlu "Kaldığımız yerden tam gaz devam. Aylık 90 saat uçuş ile yüksek sezonu açıyoruz" mesajıyla birlikte paylaştığı bu pozuyla takipçilerine yeniden görevinin başında olduğunu açıkladı.

 Sarp adında bir erkek çocuk annesi olan Yağmur Sarğıoğlu, bir süre önce Sare adını verdikleri bir kız bebek dünyaya getirdi.

Sarıoğlu, kızını sosyal medyadaki takipçileriyle tanıştırdı. Hatta doğum yaptıktan çok kısa bir süre sonra eski formuna kavuşmasıyla da dikkat çekti.

 Aslında Yağmur Sarıoğlu bir süredir sosyal medyanın gündeminde olan bir isim. Kokpitte çekilen videoları Instagram sayfasında izlenme rekorları kırıyor ve beğeni yağmuruna tutuluyor. Sabri Sarıoğlu ile 2010 yılında evlenen Yağmur Sarıoğlu, bazen günlük hayatından bazen de uçuşlarında çektiği pozlarını da sosyal medyada paylaşıyor. İşte Yağmur Sarıoğlu'nun kendi paylaşımlarıyla hayatından kesitler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.