Hava Durumu

Doktorlardan sonra şimdi de avukatlar... Bursa Barosu'ndan sert açıklama!

Bursa Adliyesi'nde cinsel istismar davasının mahkemesinden çıkan avukat, sanık yakınları tarafından darp edildi. Konuyla ilgili açıklama yapan Bursa Barosu Başkanı Gürkan Altun, "Neresinden bakılırsa bakılsın kabul edilemez bir olay" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 06.03.2019 16:57
Haber Güncellenme Tarihi: 06.03.2019 16:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Doktorlardan sonra şimdi de avukatlar... Bursa Barosu'ndan sert açıklama!

Bursa Barosu Başkanı Gürkan Altun, İstanbul Barosu avukatlarından A.K'nin adliye önünde darbedilmesiyle ilgili baronun internet sitesi aracılığıyla açıklama yaptı.

A.K'ye "geçmiş olsun" dileklerini ileten Altun, "Neresinden bakılırsa bakılsın kabul edilemeyecek bu olayla ilgili olarak, Cumhuriyet Savcılığının gözaltına alınan şüpheliler hakkında gereken işlemi yapacağına ve yargılama sonunda sanıkların gereken cezaya çarptırılacaklarına olan inancımızı kamuoyu ile paylaşırız" ifadelerini kullandı.

3. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen cinsel istismar davası duruşmasının ardından taraflar adliye binasından ayrılmıştı. Davanın mağduru olan müvekkili O.A.Ö. ile adliye önüne çıkan avukat A.K'nin, sanık yakınlarından M.H.T. ve annesi D.A.T. tarafından saldırıya uğradığı öne sürülmüştü. Adliye Koruma Büro Amirliği ekiplerinin müdahale ettiği olayda A.K, başına aldığı darbelerle yaralanmış, şüpheliler M.H.T. ve D.A.T. ise gözaltına alınmıştı.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.