Hava Durumu

Dolar ne kadar oldu?

Dolar/TL bu sabah güne 5.70 seviyesinin üzerinde başladı. Piyasada Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD temasları izleniyor.

Haber Giriş Tarihi: 24.09.2019 08:42
Haber Güncellenme Tarihi: 24.09.2019 08:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Dolar ne kadar oldu?

Dolar/TL 5.70'in hemen üzerinde oldukça sakin bir seyir izlerken bankacılar Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın ABD'deki temasların yakından izlendiğini belirtiyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumartesi günü İstanbul'dan hareket ettiği ABD seyahetinde çeşitli temaslara haftasonu başladı. Bankacılar özellikle Erdoğan'ın ABD Başkanı Donald Trump ile yapması beklenen ikili görüşmeyi, ve bu görüşmeden Türkiye-ABD ilişkilerini etkileyecek konuları takip ediyor olacaklar.

DOLAR BU SABAH GÜNE NASIL BAŞLADI?
Dolar/TL bugün saat 07.16 itibarıyla 5.7118/5.7252'den işlem görüyor. Kurun söz konusu seviyelerdeki seyri devam ediyor.

Türkiye ile ABD ilişkileri Suriye'de yaşanan görüş ayrılıkları, Türkiye'nin Rus yapımı savunma sistemlerini satın alması, İran ile geçmiş dönemde yapılan ticaret nedeniyle olası ABD yaptırımları ve rahip Andrew Brunson'ın ABD'ye geri gitmesinden önceki dönemde tutuklu yargılanması nedeniyle gerilmişti.

Brunson süreci geçen yıl Türkiye'de kur krizini tetiklemiş, ancak bu anlaşmazlık giderildikten sonra ilişkiler eski seviyesine gelmemişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.