Hava Durumu

Dolar ne kadar oldu? İşte rakamlar...

ABD-Çin ticaret savaşı nedeniyle oluşan küresel riskten kaçış eğiliminin kur savaşı ile devam edeceği endişeleri Asya piyasalarında TL'nin sert değer kaybetmesine neden oldu. Dün gece yarısı Dolar/TL 6.47'ye kadar çıksa da daha sonra kayıplarını geri kazandı. Dolar/TL 5.85'in üstüne işlem görüyor.

Haber Giriş Tarihi: 27.08.2019 10:21
Haber Güncellenme Tarihi: 27.08.2019 10:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Dolar ne kadar oldu? İşte rakamlar...

ABD-Çin ticaret savaşına yönelik endişelerle önceki gece illikit piyasada TL'de yüzde 10'a varan değer kaybı gözlenmesinin ardından dün 5.80 civarında yatay seyreden dolar/TL bu sabah 5.82 civarında hareket ediyor.

Piyasalarda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile bugün Rusya'da yapacağı görüşme takip ediliyor.

Asya borsaları dünkü sert düşüşün ardından ABD-Çin ticaret geriliminin şimdilik yatışabileceğine dair işaretlerin yatırımcı güvenini desteklemesiyle küresel borsalara paralel olarak yükselirken, güvenli liman tahviller düşüş kaydetti.

Dün gün içinde yatay bir seyir izleyen ve 5.8250 seviyesinden kapanan dolar/TL bu sabah 5.82 seviyelerindeki seyrini koruyor. Euro/TL de 6.47 seviyesinden işlem görüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.