Hava Durumu

DOSABSİAD'ı bekleyen zorlu süreç

15 Temmuz hain darbe girişimi ve sonrasında FETÖ üyesi iş adamlarının yoğunlukta olduğu iddiasıyla DOSAB'ın imajı oldukça zarar gördü. Ancak DOSABSİAD'ın yeni Başkanı İbrahim Öztürk dün yaptığı açıklamada bölgenin darbe girişiminden etkilenmediğini, yatırım, teşvik ve destek almaya devam ettiğini savundu.

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2017 10:34
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2017 10:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
DOSABSİAD'ı bekleyen zorlu süreç

Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi Sanayici İşadamları Derneği (DOSABSİAD) yeni yönetimi dün düzenlenen basın toplantısında kamuoyunun önüne çıktı.15 Temmuz darbe girişiminden sonra FETÖ'yle alakaları olduğu iddia edilen  iş adamlarının bölgede yatırımlarını olmasından dolayı, süreçten DOSAB'ın ciddi zarar gördüğünü belirten yazarımız N.Nuri Yavuz,bu kapsamda yeni yönetimin işinin zor olduğunu belirtti.

Başkan İbrahim Öztürk'ün 15 Temmuz sürecinden DOSAB'ın etkilenmediğini hatta yatırım, teşvik ve destek almaya devam ettiğini savunduğunu aktaran Yavuz "İşin açığı bu açıklamanın şaşırtıcı olmadığını söyleyemeyiz. İşçilerin dahi FETÖ endişesi nedeniyle bölgedeki yerli firmalarda çalışmak istemediklerine yönelik söylentilerin olduğu bir süreçte, hangi tür yatırımcının buraya ilgi duyacağını da merak etmiyor değilim. Hatta sırf bölgenin zedelenen imajından dolayı fabrikalarını başka bölgelere taşıma düşüncesinde olan sanayiciler olduğu dahi söyleniyor" yorumunda bulundu.

Yeni yönetim DOSAB'ın bozulan imajını nasıl kurtarabilir?

Başkan Öztürk'ü yeni süreçte nasıl zorluklar bekliyor?

Ve toplantının tüm detayları...

N.NURİ YAVUZ'UN YAZISI İÇİN TIKLAYINIZ
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.