Hava Durumu

DSP Genel Başkanı Önder Aksakal Bursa'da! 'Her seçim çevresinde adayımızı göstereceğiz'

Bursa'da bulunan DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'i makamında ziyaret edip Orhangazi'de basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2018 19:00
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2018 19:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
DSP Genel Başkanı Önder Aksakal Bursa'da! 'Her seçim çevresinde adayımızı göstereceğiz'

Bursa'nın Orhangazi ilçesini ziyaret eden Aksakal, buradaki bir kafede basın mensuplarıyla bir araya geldi. Tecrübeli bir parti olan DSP'nin bundan sonraki süreçte toplumun karşısına kendi adaylarıyla çıkacağını ifade eden Aksakal, şunları kaydetti: "Her seçim çevresinde adayımızı göstereceğiz. Yerel seçimler, genel seçimlerden bir nebze farklıdır. Yerel seçimlerde adayın kişiliği ön plana çıkarken, genel seçimlerde ise siyasi partinin çizgisi ön plandadır. Biz bu yerel seçimlerde DSP ilkeleri ile örtüşen fakat diğer kısımlarda ise esnek olabilecek isimlerle devam edeceğiz. Kendi partisi içinde kavgaya dönüşen bir adaylık süreci öngörmüyoruz ve kabul etmiyoruz. İntikam duygusuyla siyasetin şekillendirilmesine biz katılmayacağız."

Aksakal, seçmenlerin parlamentodaki partilere severek ve isteyerek oy vermediğini savunarak, "Ülkemizde çok ciddi boyutlarda bu düşüncede bir kitle var. Bu kitleye DSP olarak ev sahipliği yapacak tek partiyiz. İttifak kavramını topluma yanlış aktarıyorlar. İki ayrı parti aynı sandıkta aynı kişiden oy alacaksa ikinci partinin gereksiz olduğu ortaya çıkmaktadır." ifadelerini kulandı. Konuşmanın ardından Aksakal, Orhangazi Bursasporlular Derneği tarafından getirilen iki beyaz güvercini uçurdu. 

Aksakal Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'i de makamında ziyaret etti. Halk Evi'nde gerçekleşen ziyarette DSP Genel Başkan Yardımcıları Hüseyin Kul ile Murat Özbilge, DSP Bursa İl Başkanı Cahit Akıncı ve DSP Bursa İl yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu. Gündeme ilişkin değerlendirmelerin yapıldığı ziyarette Başkan Mustafa Bozbey, Nilüfer Belediyesi'nin çalışmalarını anlattı. Bozbey, Aksakal ve beraberindekilere Halk Evi'nde bulunan Nilüfer 'barış meclisi', basın toplantı odası gibi bazı birimleri de gezdirdi. Ziyaret için teşekkür eden Bozbey, DSP Genel Başkanı Önder Aksakal'a 'duruyoruz' etkinliğinde 5 bin 990 kişiyle oluşturulan Atatürk portresini armağan etti. 


 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.