Hava Durumu

Dündar'dan dikkat çeken mesajlar: 'İllete karşı Ülkü Ocakları burada'

Ülkü Ocakları Osmangazi İlçe Başkanlığı'nın yeni binası görkemli bir törenle açıldı. Açılışta konuşan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Cumhur İttifakı'nın ilelebet süreceğini belirterek, "Gençliği hedef alan illete Ülkü Ocakları burada sahip çıkacaktır. Ve sizlerin yapmış olduğu bu mücadeleye bizler de destek vereceğiz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2019 18:48
Haber Güncellenme Tarihi: 24.03.2019 18:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Dündar'dan dikkat çeken mesajlar: 'İllete karşı Ülkü Ocakları burada'

Ülkü Ocakları Osmangazi İlçe Başkanlığı, Kutlucan Holding'in otoparkında düzenlenen görkemli bir törenle açıldı. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ın da katıldığı açılışa, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkan Yardımcısı İbrahim Öge, MHP İl Yönetimi, Osmangazi Cumhur İttifakı Meclis Üyeleri, Ülkü Ocakları Bursa İl Başkanı Enes Küçük, Osmangazi Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Fatih Düzenli ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kur-an'ı Kerim Tivaleti ile başlayan program, Osmangazi Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Fatih Düzenli'nin açılış konuşmasını yapmasıyla devam etti.  Fatih Düzenli, Ülkü Ocakları'nın dünü ve bugünü ile bir destan olduğunu belirtti.

Fatih Düzenli, "Ülkü Ocakları, ezan dinmesin, bayrak inmesin, vatan bölünmesin diye candan vazgeçenlerin yuvasıdır. Ülkü Ocakları, eğitim, kültür ve sanattır. Dört bir yanı hainlerle çevrili Türkiye'nin hain üretmeyen tek yapı Ülkü Ocakları'dır. Vatanı bölmek isteyen hainler dün olduğu gibi bundan sonra da karşılarında Ülkü Ocakları'nı göreceklerdir. Beka sorunu ile karşı karşıya olan Türkiye'nin, bugün Ülkü Ocakları'na daha çok ihtiyacı vardır. Ülkü Ocakları'ndan çıkarak 15 Temmuz'da hain darbe girişimine 'DUR' diyen Ülkücü gençler, yarın da ülkenin teminatı olmaya devam edecektir. Bu duygular altında Ülkü Ocakları Osmangazi İlçe Başkanlığı'nın yeni binasının kuruluşunda ve açılışında emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.

'SONSUZLUĞA İZ BIRAKACAĞIZ'

Daha sonra kürsüye çıkan Ülkü Ocakları Bursa İl Başkanı Enes Küçük de Ülkü Sancağı'nın buradaki dalgalanışının önemine dikkat çekti. Enes Küçük, "Giydiğimiz gömlek ateştendir. Fakat sancağı yükseltmenin mükafatı aklın sınırlarını aşacak kadar büyüktür. İnancımızda zerre şüphe yoktur ki, dosta güven düşmana korku veren bu muazzam törenle gerçekleştirdiğimiz açılış, hareketimize taze bir nefes ve Kızıl Elma yolumuzda yeni bir ışık olacaktır. Ocak açılışı gibi sonsuzluğa iz bırakacak böylesine kutlu bir vazifeyi, gönülden omuzlayan ülküdaşlarıma şükranlarımı sunuyorum" ifadelerini kullandı.

'HEP BİRLİKTE OLDUK'

Son olarak kürsüye çıkan Osmangazi Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye başkan adayı Mustafa Dündar ise başkanlık sisteminin uygulandığı ilk yerel seçim olduğunu vurguladı. İlçenin 136 mahallesinde yapılan çalışmalarda Cumhur İttifakı'nın kalesinin Osmangazi olduğunu ifade eden Başkan Dündar, şöyle konuştu: "MHP ile sadece seçim sürecinde değil, ortak konularda hep birlikte olduk. Çünkü bizim ayrımız gayrımız yoktu. Bu doğrultuda yaptığımız çalışmalarla başarılı ve güçlü işlere imza attık. Birlikten güç doğar dedik ve bu gücü bugün tüm Türkiye görüyor."

'ÖNCE BAYRAĞIMIZ DALGALANMALI'

Osmangazi Belediyesi'nin sadece Bursa'nın değil, aynı zamanda Türkiye'nin en güçlü belediyesi olduğunu söyleyen Başkan Dündar, "Osmangazi Belediyesi, yapmış olduğu hizmetlerle tüm mahallelerde kendisini hissettirdi. Geçen gün Alparslan Türkeş Caddesi açılışında gücümüzü bir kez daha tüm Bursa gördü. Hizmet bir şekilde yapılır ama hizmetin yapılması için öncelikle bayrağın dalgalanmasına, ezanın okunmasına ihtiyacımız vardır" dedi.

'İTTİFAK İLELEBET SÜRECEK'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yaklaşan tehlikeyi görerek iş birliği yaptıklarını vurgulayan Başkan Dündar, "Liderlerimiz tarihte her zaman bu milleti, bu devleti hedef alan işgalcilere derslerini verdiler. 15 Temmuz, bunun bir duruşuydu. Bu milletin tekrar tarih sahnesine çıkışının bir göstergesiydi. Bundan sonraki süreçte Cumhur İttifakı birliği ilelebet sürecektir" ifadelerini kullandı.

'HEDEF YÜZDE 60'

İstikrar olduğu sürece vatandaşların hizmet alacağını vurgulayan Başkan Mutafa Dündar, "Meydanlarda görüyoruz ki; Cumhur İttifakı emin adımlarla ilerliyor. Bizim hedefimiz 2014 seçimlerinde AK Parti'nin aldığı yüzde 47 oy ile birlikte aynı seçimde MHP'nin aldığı yüzde 12'lik oyu muhafaza edip yüzde 60'ın üzerinde oy alarak tekrar milletimize hizmetkar olmak. Böyle bir ortamda hangi vatanperver HDP ile iş birliği yapan zillet ittifakına oy verebilir" diye konuştu.

'İLLETE KARŞI ÜLKÜCÜLER'

Ülkü Ocakları Osmangazi İlçe Başkanlığı'nın bölgeye hayırlı hizmetlerde bulunacağını vurgulayan Mustafa Dündar, "Ülkü Ocağımız, gençlerimizin burada bir araya gelmesine vesile olacaktır. Kültürümüzü, geleneğimizi yaşatmaya neden olacaktır. Gençliği hedef alan illete Ülkü Ocakları burada sahip çıkacaktır. Ve sizlerin yapmış olduğu bu mücadeleye bizler de destek vereceyiz. Ülkü Ocakları Osmangazi İlçe Başkanlığı'nın yeni binası hepimize hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.