Hava Durumu

Dünya Kupası'na Doğru-Takımları Tanıyalım: Avustralya

Bursasporlu oyuncunun da yer aldığı Kangrular ülkesi Avustralya, 4'ü üst üste olmak üzere beşinci kez şampiyonada ter dökecek...    

Haber Giriş Tarihi: 12.05.2018 10:22
Haber Güncellenme Tarihi: 12.05.2018 10:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Dünya Kupası'na Doğru-Takımları Tanıyalım: Avustralya

2006'ya kadar Okyanusya kıtasından Dünya kupalarına katılan Avustralya bu tarihten sonra şampiyonda yer almak için Asya kıtası adına mücadele verdi. Play-off eşleşmesinde ilk maçta 0-0 berabere kaldığı Honduras'ı rövanşta 5-1 yenen Kangrular diyarının temsilcisi Rusya'daki turnuvada beşinci kez sahne alacak. Avustralya milli takımı kadrosunda Bursaspor'un başarılı sol beki Aziz Behiç'de yer alıyor.                                                                                                                 

Geçmişte Galatasaray'da forma giyen Harry Kewell ve Lucas Neil'in ülke tarihinin en iyi futbolcuları olarak gösterildiği ve bir dönem Gençlerbirliği ve Antalyaspor'da top koşturan Mile Jediak'ın ise son eleme maçında Honduras'a attığı 3 golle takımını Rusya'ya taşıması dikkat çeken notlar.  Avustralya, 2001'de Amerikan Samaosı'nı 31-0 yenerek dünya rekorunu ele geçirmişti.      

                                                                                         

HOCASI:  Bert van Marwijk       

                                                                                                                                                    

2002'de Feyeneoord'la UEFA kupasını kazanan Hollandalı teknik adam 2018 Ocak ayında göreve geldiği takımıyla oynadığı tek maçta Norveç'e 4-1 kaybetti.

YILDIZI: Aaoron Mooy

Huddersfield'li oyuncu şu sıralar Kangrular'ın en formda oyuncusu durumunda. Orta sahada görev yapan 27 yaşındaki futbolcu 29 kez giydiği milli takım forması ile 2 gol attı.

Kaleci: Mathew Ryan (Birghton), Brad Jones (Feyenoord), Danny Vukovic (Genk).

Savunma: Milos Degenek (Yokohama), James Meredith (Millwall), Matthew Jurman (Bluewings), Bailey Wright (Bristol City), Aziz Behiç (Bursaspor), Trent Sainsbury (Grasshoppers), Aleksandar Susnjar ( Boleslav)

Orta Saha: Mark Milligan (Al-Ahli), Aaron Mooy (Huddersfield Town), James Troisi (Melbourne), Mile Jedinak (Aston Villa), Massimo Luongo (Q. Park Rangers), Jackson Irvine (Hull City), Tom Rogic (Celtic), Dimitri Petratos (Newcastle), Joshua Brillante (Sydney )

Forvetler: Tim Cahill (Millwall), Mathew Leckie (Hertha Berlin), Tomi Juric (Luzern), Robbie Kruse (Bochum), Andrew Nabbout (Urawa), Nikita Rukavytsya (Maccabi Haifa)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.