Hava Durumu

Dünya şampiyonu Gülistan Korkmaz'dan Bozbey'e ziyaret

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası'nda birinci olan GFC sporcusu Gülistan Korkmaz'ı makamında kabul etti.

Haber Giriş Tarihi: 12.10.2017 09:47
Haber Güncellenme Tarihi: 12.10.2017 09:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Dünya şampiyonu Gülistan Korkmaz'dan Bozbey'e ziyaret

7 Eylül'de Macaristan'ın Başkenti Budapeşte'de düzenlenen Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası'nda Türkiye Milli Takımı adına mücadele ederek zirveye çıkan Gülistan Korkmaz, başarısını Başkan Mustafa Bozbey ile paylaştı. Bozbey, GFC Görükle Spor Kulübü yöneticileri ve şampiyon Gülistan Korkmaz'ı makamında ağırlarken başarılı sporcu, bundan sonraki turnuvalar için de başarı sözü verdi.

'ÖRNEK TEŞKİL EDECEK'

Gülistan Korkmaz'ı başarısından dolayı kutlayan Başkan Bozbey, "Gülistan, Türk kızlarının bileğinin bükülemeyeceğini tüm dünyaya gösterdi. Kendisini ve kulübünü yürekten kutluyorum. Bu başarının sporun bütün branşlarında faaliyet gösteren sporculara da örnek teşkil edeceğini düşünüyorum. Sporun kenti Nilüfer'den böyle başarılı sporcular çıkması bizi ayrıca gururlandırıyor" dedi.

'BAŞKAN RAKİP OLDU'

Gülistan Korkmaz'ı başarısından dolayı ödüllendiren Bozbey, dünya şampiyonu olan Korkmaz ile bilek güreşi de tuttu. Ziyarette yer alan GFC Görükle Spor Kulübü Başkanı Kadir Gırdoğlu ve Başkan Yardımcıları İbrahim Öge ile Bilgin Altınsu da kulüp çalışmaları hakkında Başkan Bozbey'e bilgi verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.