Hava Durumu

Dünyanın gündemine oturmuştu! Cemal Kaşıkçı'nın nişanlısıyla ilgili 'Bursa' detayı...

Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu'nda vahşice öldürülen Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın nişanlısı Hatice Cengiz'in Bursa doğumlu olduğu ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 07.02.2019 17:58
Haber Güncellenme Tarihi: 07.02.2019 17:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Dünyanın gündemine oturmuştu! Cemal Kaşıkçı'nın nişanlısıyla ilgili 'Bursa' detayı...

Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu'nda Suudi yetkililerce 2 Ekim 2018'de vahşice öldürülen gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın hayatını, mücadelesini ve sırlarını anlatan, "Cemal Kaşıkçı" kitabı, Kopernik Kitap'tan Sinan Onuş ve gazeteci Mehmet Akif Ersoy'un kalemiyle raflardaki yerini aldı.

Cemal Kaşıkçı'nın nişanlısı Hatice Cengiz'in Kaşıkçı'ya ilişkin daha önce yayımlanmamış bilgilerin de paylaşıldığı kitap 5 Şubat itibariyle yayımlanmaya başladı.

"Yüzyılın cinayetinin" perde arkasında yaşananlar ve Hatice Cengiz'in Kaşıkçı ile olan ilişkisine dair daha önce yayımlanmamış çok sayıda bilginin yer verildiği kitap, Cemal Kaşıkçı ve Hatice Cengiz, Evliliğe doğru, Yüzyılın cinayeti, Arkadaşları anlatıyor ve Hatice Cengiz'in günlükleri başlıklarıyla 5 bölümden ve 228 sayfadan oluşuyor.

BURSA DOĞUMLU

Kitapta ayrıca Cengiz'in Erzurumlu bir ailenin ikinci çocuğu olarak 1982 yılında Bursa'da doğduğu, 5 kardeşi olduğu, Bursa İmam Hatip Lisesi'ni bitirdikten sonra Mısır'a gidip, El Ezher Üniversitesi'ne kaydolduğu bilgisi yer alıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.