Hava Durumu

Dünyanın takip ettiği zirve! İki liderden ilk mesajlar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Soçi'de Rusya Devlet Başkanı Putin'le bir araya geldi. Görüşme öncesi konuşan Erdoğan, "Bu görüşmenin Barış Pınarı Harekatı'na çok ciddi fırsatlar sunacağına inanıyorum" dedi. Putin ise "Bölgemizdeki tüm sorunların çözülmesine yardımcı olacağına inanıyorum" ifadesini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2019 14:07
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2019 14:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Dünyanın takip ettiği zirve! İki liderden ilk mesajlar...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin Rusya'nın Soçi kentinde bir araya geldi. Barış Pınarı Harekatı'na verilen aranın son gününde gerçekleşen toplantı büyük bir önem taşıyor. İki lider görüşme öncesi açıklamalarda bulundu.

'HAREKATA ÇOK CİDDİ FIRSATLAR SAĞLACAYACAK'

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasından satır başları:

"Bu davetin gerçekten bölgede kritik günler yaşadığımız sürece fayda sağlayacağını düşünüyorum. Bu süreç öncesinde de bu konuda yaptığımız çok faydalı görüşmeler oldu. Bu görüşmeyle barışın çok daha güçlü bir şekilde ele alınması sağlanacak. Barış Pınarı Harekatı'na bu görüşme çok ciddi fırsatlar sağlayacak."

'BU GÖRÜŞME ÇOK VERİMLİ OLACAK'

Putin'in açıklamasından satır başları:

Son yıllarda ilişkilerimizin geldiği seviyenin, bugün bölgemizdeki tüm sorunların çözülmesine yardımcı olacağına inanıyorum. Bölgedeki durumla ilgili çok değişik dinamikler var, bunun bilincindeyiz. İnanıyorum ki bu görüşme ve istişareler çok verimli olacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.