Hava Durumu

'Duruşunuzu takdir ediyorum'

Kutlucan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Kutlucan, YeniDönem Gazetesi Genel Müdürü İbrahim Öge ve gazetenin yazıişleri kadrosu, Basın Yayın Enformasyon Bursa İl Müdürü Fuat Gölbaşı'nı ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 03.08.2017 09:34
Haber Güncellenme Tarihi: 03.08.2017 09:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
'Duruşunuzu takdir ediyorum'

İsmail ARSLAN

Ziyarette konuşan Gölbaşı, Bursa basınına ilişkin önemli değerlendirmeler yaptı.  Kent medyasının ulusal çapta etkili olduğunu ve ses getirecek çalışmalara imza attığını söyleyen Gölbaşı, "Bursa, basın alanında Türkiye'de önemli bir konuma ve güce sahip. Bizler de bu güce güç katmak için çalışmalar yapıyoruz. Bunun için sık sık yerel medya temsilcileriyle bir araya geliyoruz, taleplerini, projelerini, sorunlarını not alıyoruz. Kentimizin basınına elimizden gelen desteği sağlama gayreti içindeyiz" dedi. YeniDönem gazetesinin yayın politikasına ilişkin de değerlendirme yapan Gölbaşı, "Gazetenizi, her gün takip ediyorum. Çizginizi, özellikle de FETÖ'nün Türkiye'yi imha ve işgal girişimi olan 15 Temmuz darbe girişimine karşı duruşunuzu takdir ediyorum. Gazetenizin, kalkışmanın ertesi sabahı 'Asker Kışlaya' manşetiyle çıkarak, demokrasiden yana tavır alması takdir edilecek bir durum" diye konuştu. Gölbaşı, ziyaretten duyduğu memnuniyetini de dile getirdi.

BURSA BASININA AVANTAJ

Ziyarette konuşan YeniDönem gazetesi Genel Müdürü Öge ise Gölbaşı'nın edebiyat öğretmenliği geçmişine vurgu yaptı. Öge, "Sizin edebi kişiliğiniz, Bursa basını açısından önemli bir avantaj. Bu özelliğinizin kentimizin medyasına olumlu yönde etki edeceğini söylemek istiyorum" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.