Hava Durumu

Ebru Şallı'ya 500 bin liralık teklif

Zor günlerden geçen Ebru şallı için sevindirici bir teklif geldi. Azeri işadamı Mübariz Mansimov, Şallı'dan Bodrum Yalıkavak'taki oteli Palmarina'da üç ay boyunca haftanın altı günü, günde iki kez pilates dersleri vermesi teklifinde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 29.05.2017 15:00
Haber Güncellenme Tarihi: 29.05.2017 15:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Ebru Şallı'ya 500 bin liralık teklif

Şallı'nın bu teklifi düşünmeden kabul ettiği öğrenildi. Şallı ayrıca plajda ve havuzda poz verip otelin reklamını da yapacak. Ünlü modelin bu işten kazanacağı para ise,  500 bin lira... Ebru Şallı'nın Harun Tan ile evliliğinin yürümemesi üzerine, şarkıcı  Sinan Akçıl'la olan birlikteliği çok konuşulmuştu.

Ebru Şallı kimdir?

Ebru Şallı uzun süredir pilates hocalığı yapmaktadır. Şallı 15 Ocak 1977 İzmir doğumlu. Harun Tan'dan iki oğlu olan Şallı, oğlak burcu kadını ve uzun yıllardır İstanbul'da yaşıyor.

Şuan pilates hocalığı yapan Ebru Şallı ilk yıllarında fotomodellik yapmıştır. Ebru Şallı Nişantaşı Kız Lisesi'ni bitirmiştir. Ebru Şallı 1997 yılında şarkıcı Ozan Orhan ile evlenmiştir ve iki sene sürmeden evlilikleri bitmiştir. Ebru Şallı daha sonra müzik kliplerinde oynamış ve bir kaç televizyon dizisinde oyunculuk yapmıştır. Ebru Şallı ikinci eşi olan Harun Tan ile 2002 yılında evlenerek fotomodelliği bırakmıştır. Çiftin 2004 yılında Beren adında bir oğlu olmuştur. Ebru Şallı o dönem kitap yazmaya başlamıştır. Ebru Şallı'nın şimdiye kadar yayınlanmış 6 kitabı bulunur. Bu kitaplar güzellik sırları ile ilgilidir. Pars adından bir çocuğu daha olan Ebru Şallı 2013 yılında boşanmıştır. Bir süre Sinan Akçıl'la ilişki yaşayan Ebru Şallı şuan yalnızdır.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.