Hava Durumu

Efsane oyuncu Koronavirüsüne panzehir bulana ödül verecek!

Sinema sektörününü unutulmaz isimlerinden olan Jackie Chan, Koronavirüsü salgınına karşı tedavinin bulunması için mümkün olan her şeyi yapmaya hazır olduğunu ifade ederek, tedaviyi bulana 1 milyon Çin Yuanı (Yaklaşık 1.2 milyon TL) ödül vereceğini duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 10.02.2020 11:17
Haber Güncellenme Tarihi: 10.02.2020 11:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Efsane oyuncu Koronavirüsüne panzehir bulana ödül verecek!

Yıldız oyuncu Jackie Chan, yaptığı açıklamada, "Hangi kişinin ya da kurumun panzehiri geliştirdiği önemli değil. Eğer başarılı olurlarsa kendilerine 1 milyon Yuan vererek teşekkür etmek istiyorum" dedi.

"Bu parayla ilgili değil" diyen 65 yaşındaki yıldız, "Daha önce tıklım tıklım olan sokakları boş görmek istemiyorum. Vatandaşlarımın hayattan zevk almaları gerektiği anlarda ölümle savaştıklarını görmek istemiyorum" ifadelerini kullandı.

Chan'in bu girişimi dünyanın hemen her yerinden büyük övgü alırken, Chan daha sonra yaptığı açıklamada ise, "Bilim ve teknoloji virüsün üstesinden gelmenin anahtarıdır. Bence birçok insan benimle aynı düşünceye sahip. Umarım en kısa sürede bir panzehir bulunur" sözlerini dile getirdi.

Öte yandan, Jackie Chan'ın son filmi Vanguard, Corona virüsü yayılmasını önlemek için alınan tedbirler kapsamında sinemaların kapatılması nedeniyle vizyona giremedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.