Hava Durumu

'Eğer acırsak...'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Partili vekillerin kendisine FETÖ yüzünden mağdur olan vatandaşlarının şikayetlerini iletmesi üzerine "Bu şikayetlerin bir kısmını incelediğimizde altından FETÖ çıkıyor, acırsak acınacak hale geliriz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 09.11.2017 17:25
Haber Güncellenme Tarihi: 09.11.2017 17:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
'Eğer acırsak...'

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde milletvekilleri ile bir araya geldi. Kritik toplantıda gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Erdoğan,  FETÖ ile mücadelede dikkat çeken mesajlar verdi. Milletvekillerinin kendisine FETÖ yüzünden mağdur olan vatandaşlarının şikayetlerini iletmesine yanıt veren Erdoğan, "Bu tür şikayetlerin bir kısmında altından FETÖ çıkıyor, acırsak acınacak hale geliriz" ifadesini kullandı.

TALİMAT VERDİM

Erdoğan, cam filmi yasağına da değindi. Konuyla ilgili mağduriyet yaratılmaması gerektiğini ifade eden Erdoğan, "Yanlış yaptılar, gerekli düzenlemenin yapılması için talimat verdim" dedi.

DERSANE ÇIKIŞI

Liseye geçişte yeni sisteme de değinen Erdoğan, sistemin iyi anlatılması gerektiğini söyledi. Erdoğan, dershane ve etüt merkezlerinin yeniden canlanmasına kesinlikle müsaade edilmeyeceğini belirtti.

KÜÇÜK DÜŞÜRMEYİN

Erdoğan'ın istifa eden belediye başkanlarına yönelik açıklamaları da oldu. Bu konuda milletvekillerine bir uyarıda bulunan Cumhurbaşkanı, "İstifa eden belediye başkanlarını dışlayacak hareketlerden arkadaşlarımızı küçük düşürecek konuşmalardan kaçının" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.