Hava Durumu

Ekrem İmamoğlu oyunu kullandı! Yıldırım'a 'helallik' yanıtı...

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, yenilenen İstanbul seçimleri için Beylikdüzü Haldun Taner İlköğretim Okulu'nda oyunu kullandı. Daha sonra kısa bir açıklama yapan İmamoğlu, çok güzel bir netice beklediğini belirtti. Binali Yıldırım'ın "Eğer bir İstanbullu kardeşimize, rakiplere bir yanlışlık haksızlık yaptıysak helallik istiyorum" sözlerine de yanıt veren İmamoğlu "Elbette herkes hakkını helal etsin, ama bundan sonra da aynı hataları yapmayalım." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 23.06.2019 13:06
Haber Güncellenme Tarihi: 23.06.2019 13:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Ekrem İmamoğlu oyunu kullandı! Yıldırım'a 'helallik' yanıtı...

 Ekrem İmamoğlu, 1382 nolu sandıkta oyunu kullandıktan sonra kısa bir açıklama yaptı.

İmamoğlu açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

Milletçe yaşatılan bu hukuksuz süreci tamir etme saatlerindeyiz. Hem demokrasimiz adına hem İstanbul adına hem memleketimizdeki tüm seçimlerin meşruluğu adına bugün halkımız vicdanlarıyla karar verecektir. Günün sonunda her şey çok güzel olacak. Çok güzel bir netice bekliyorum.

YILDIRIM'A YANIT VERDİ

Binali Yıldırım'ın "Eğer bir İstanbullu kardeşimize, rakiplere bir yanlışlık haksızlık yaptıysak helallik istiyorum" sözlerine de yanıt veren İmamoğlu, "Elbette herkes hakkını helal etsin, ama bundan sonra da aynı hataları yapmayalım" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.