Hava Durumu

Ela, Mucize Doktor'da... Sosyal medyada gündem oldu!

Fox TV'de yayınlanan 'Mucize Doktor' dizisinin son bölümüne, yıllar önce 'Doktorlar' dizisinde 'Ela' karakterine hayat veren Yasemin Özilhan dahil oldu. Özilhan'ın yıllar sonra bir projede yer alması ise sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Haber Giriş Tarihi: 13.12.2019 16:11
Haber Güncellenme Tarihi: 13.12.2019 16:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Ela, Mucize Doktor'da... Sosyal medyada gündem oldu!

Başrollerini Taner Ölmez, Onur Tuna, Reha Özcan ve Sinem Ünsal'ın paylaştığı 'Mucize Doktor' dizisi dün akşam 14. bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin son bölümüne, yıllar önce 'Doktorlar' dizisinde 'Ela' karakterini canlandıran Yasemin Özilhan dahil oldu.

Aynı karakterle, yıllar sonra bir projede yer alan Özilhan'ın ilk sahnesi ise sosyal medyaya damga vurdu. Bu anı gören sosyal medya kullanıcıları, yaşadığı heyecanı da Twitter hesabından paylaştı.

Dizinin fragmanı yayınlandığında Ela karakterini gören izleyiciler duygusal anlar yaşamış ve "Mekanın sahibi geri döndü", "Gözyaşlarımı tutamıyorum" gibi yorumlar yapmıştı. Özilhan, dün akşam yıllar sonra ilk kez izleyici ile buluştu. Twitter'da 'Doktor Ela' etiketiyle TT listesine giren Yasemin Özilhan, sosyal medyanın da en çok konuştuğu isim oldu. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.