Hava Durumu

Elazığ için rekor bağış! İşte toplanan para

TV8 ve Acun Medya'nın patronu Acun Ilıcalı, Elazığ depreminde zarar gören vatandaşlar için yardım kampanyası başlattı. TV8'den canlı olarak yayınlanan TV8'de Tek Yürek isimli yardım program 5 saatten uzun sürdü. Program sonunda ise 51 milyon TL'den fazla para toplandı. Acun Ilıcalı, bu rakama TV8'in reklam gelirinin de ekleneceğini belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 27.01.2020 14:30
Haber Güncellenme Tarihi: 27.01.2020 14:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Elazığ için rekor bağış! İşte toplanan para

Türkiye 6,8 şiddetindeki depremle sarsılan Elazığ'ın yaralarını sarmak için tek yürek oldu. Elazığ ve Malatya'da depremden zarar gören vatandaşlar için toplumun her kesiminden yardım yağarken, Acun Ilıcalı da TV8'de canlı yayında bir yardım kampanyası başlattı.

TV8'İN REKLAM GELİRİ KAMPANYAYA BAĞIŞLANDI

TV8'de canlı olarak yayınlanan yardım kampanyasının açılışında konuşan Acun Ilıcalı "TV8'in bu akşamki tüm reklam gelirini deprem bölgesine bağışlayacağız" ifadelerini kullandı. Kampanya çerçevesinde ünlü iş insanları, sporcular ve sanatçılar da canlı yayına bağlanarak yaptıkları para bağışlarını açıkladılar.

51 MİLYONDAN FAZLA PARA TOPLANDI

Pazar akşamı saat 20.00'de başlayan canlı yayın, 01.30'a kadar sürdü. Gece sonunda toplam rakamı açıklayan Acun Ilıcalı, 2 milyon 150 binden fazla sms atıldığını söyledi. Telefonla yapılan bağışlarla birlikte rakamın ise 51 milyon TL'den fazla olduğunu duyuran Ilıcalı, Pazartesi günü ise kesin rakamı Instagram'dan açıklayacağını söyledi. Elazığ için yapılan bu yardım kampanyasına, TV8'in 26 Ocak Pazar günü elde ettiği reklam gelirleri de eklenecek.

DIŞİŞLERİ BAKANI MAAŞINI BAĞIŞLADI!

Canlı yayına bağlanan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ise kampanyaya kendisinin ve eşinin birer aylık maaşlarını bağışlayarak katıldı. Bakan Çavuşoğlu, "Sembolik de olsa bir aylık maaşım olan 26 bin TL'yi bağışlamak istiyorum. Eşim Hülya Hanım da bir maaşını bağışlıyor" dedi.

İÇİŞLERİ BAKANI SOYLU CANLI YAYINA BAĞLANDI

Programa 2 defa bağlanan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da Acun Ilıcalı ve ekibine anlamlı kampanya için teşekkür etti. Bakan Soylu, "Sayın Cumhurbaşkanımızla konuştum ve buradaki gelişmeyi de aktardım. Çok mutlu olduğunu ve tebrik ettiğini ifade etti. Türkiye'nin her yanında çok önemli mesajlar geliyor. Oluşturulan çok yüksek bir duygu yoğunluğu var. Elazığ ve Malatya'nın yalnız kalmamaya ihtiyacı vardı. Allah bu milletin asaletini her millete nasip etsin" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.