Hava Durumu

Elektronik sigara dehşeti! Bomba gibi patladı

Denizli'de bir apartman dairesinin 3'üncü katında şarj olması için prize takılan elektronik sigara patladı, 3 kişi yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 25.12.2017 13:46
Haber Güncellenme Tarihi: 25.12.2017 13:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Elektronik sigara dehşeti! Bomba gibi patladı

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde elektronik sigaranın patlaması sonucu apartman dairesinde yangın çıktı. Alınan bilgiye göre, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde 4 katlı apartmanın 3'üncü katında oturan S.S., şarj olması için elektronik sigarayı prize taktı. Gece yarısı sıralarında şarjdaki Elektronik sigara patladı. Patlama nedeniyle oturma odasındaki camlar kırıldı, evde yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekipleri yönlendirildi. Ekipler, itfaiye aracının merdiveniyle S.S, eşi M.S. ve 2 yaşındaki oğulları H.S'yi balkondan tahliye etti. Yaralanan ev sakinleri 112 Acil Servis ekipleri tarafından tedavi altına alındı.

EŞYALAR KULLANILAMAZ HALE GELDİ

Patlama nedeniyle evde yangın çıkarken, eşyalar da kullanılamaz hale geldi. Ailenin yakını Devran T., gazetecilere yaptığı açıklamada, evde elektronik sigaranın patlaması sonucu yangın çıktığını söyledi. Devran T., "Aile, o sırada içeride uyuyormuş. O anda patlama olmuş ve her yer sarsılmış. Yangın çıkınca da balkona sığınmışlar. Sağ olsun itfaiye ekipleri, oradan tahliye ettiler. Tavsiyem elektronik sigarayı uzun süre şarjda bırakmasın kimse" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.