Hava Durumu

Emine Erdoğan: 'Makamlar emanettir'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, AK Parti teşkilatının kadın mensuplarıyla bir araya geldiği toplantıda, "Aldığımız terbiye, bu makamlarla övünmeyi, gururlanmayı değil 'Ben daha ne yapabilirim' sorumluluğunu gerektirir. Makamlar emanettir" değerlendirmesinde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 07.10.2018 10:30
Haber Güncellenme Tarihi: 07.10.2018 10:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Emine Erdoğan: 'Makamlar emanettir'

Emine Erdoğan, AK Parti'nin 27. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nın yapıldığı otelde, kadın bakanlar, kadın milletvekilleri, milletvekili eşleri ile teşkilatın farklı kademelerinde görev alan kadınlarla bir araya geldi. 

Katılımcılarla sohbet eden Emine Erdoğan, makamların emanet olduğunu söyleip "Aldığımız terbiye, bu makamlarla övünmeyi, gururlanmayı değil 'Ben daha ne yapabilirim' sorumluluğunu gerektirir" dedi.

AK Parti'nin başarı hikayesinde kadın emeğinin özel bir yeri olduğuna işaret eden Emine Erdoğan, "Kadınlar başarının ortağıdır" ifadesini kullandı.

Emine Erdoğan, toplumun yeni beklentilerinin olduğuna dikkati çekerek, kadınlara siyasetin sert köşelerini yumuşatacak alanlara özel önem vermesi tavsiyesinde bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.