Hava Durumu

Emine Örnek'liler İngiltere'ye çıkarma yaptı!

İngiltere'nin Hassocks bölgesinde yer alan Hurstpierpoint College'daki yaz okuluna katılan Emine Örnek'li bir grup öğrenci yoğun geçen yılın ardından stresini attı.

Haber Giriş Tarihi: 08.09.2018 12:38
Haber Güncellenme Tarihi: 08.09.2018 12:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Emine Örnek'liler İngiltere'ye çıkarma yaptı!

İngiltere'nin Hassocks bölgesinde yer alan Hurstpierpoint College'daki yaz okuluna katılan Emine Örnek'li bir grup öğrenci yoğun geçen yılın ardından stresini attı. 24 Temmuz - 9 Ağustos tarihleri arasında İngilizce öğretmenleri İrem Ceyhan Özkan ve Yıldız Kenter Bölükbaşı'nın liderliğinde İngiltere'ye giden öğrenciler, iki hafta boyunca sabahtan öğlene kadar yoğunlaştırılmış İngilizce eğitim programından sonra, rahatlamak ve diğer ülkelerden gelen öğrencilerle tanışıp paylaşımlarda bulunmak üzere çeşitli spor etkinliklerine ve sanatsal faaliyetlere katıldı. Aynı zamanda farklı ülkelerin öğrencileriyle kaynaşma fırsatı yakalayan öğrenciler, her hafta düzenlenen bir yarım gün, bir de tam gün yapılan gezilerde Brighton, Londra, Cambridge şehirlerini ve Leeds Castle'ı doyasıya gezdi. Derslere gösterdikleri üstün başarıları belgeleyen öğrenciler, yapılan bir törenle, uluslararası geçerliliğe sahip sertifikalarını aldı.

EĞLENCEYE DOYDULAR

Daha sonra başarılarını Asterix Park'taki eğlenceleriyle taçlandıran öğrenciler, Fransa gezisinin 2. gününde Disneyland'ın eğlence parkında keyifli anlar yaşadı. Ertesi gün ülkelerine dönen öğrenciler,  ülkelerini yurt dışında en iyi şekilde temsil etmiş oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.