Hava Durumu

Emine Örnek Okulları Yeni Döneme Renkli Başladı

Özel Emine Örnek Okulları'nda 2017-2018 eğitim-öğretim yılı renkli başladı. Öğrencilerin aileleriyle birlikte katıldığı etkinliklerde coşku ve heyecan bir aradaydı.

Haber Giriş Tarihi: 22.09.2017 17:40
Haber Güncellenme Tarihi: 22.09.2017 17:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Emine Örnek Okulları Yeni Döneme Renkli Başladı

Eğitimdeki başarısıyla 20 yıldır Bursa'nın marka kolejlerinden biri olan Emine Örnek Okulları 2017-2018 eğitim-öğretim yılına düzenlenen renkli törenle 'Merhaba' dedi. Yeni döneme şenlik havasında renkli görüntülerle başlayan Emine Örnek Okulları'nda aileleri ve öğrencileri, halk oyunları ekibi karşıladı. İlk ders zilinin çalmasıyla birlikte öğrenciler, Cumhuriyeti kuran, başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitler için saygı duruşunda bulundu. İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından öğrencilere ve velilere hitap eden Emine Örnek Okulları Kurucu Müdür Emine Örnek, tüm öğrencilerin eğitim yılını başarıyla tamamlaması dileğinde bulundu.

Öğrenciler Başarı Plaketlerini Emine Örnek Eğitim Kurumları Kurucu Müdürü Emine Örnek'ten aldılar.

'SORUMLULUĞU OLAN BİREYLER'

Emine Örnek Okulları'ndan eski ve yeni mezunların da katıldığı törende konuşan Emine Örnek, "Eğitim kurumlarımızın temel amacı, kaliteli bir akademik düzey sağlamak, onları sosyo-kültürel, sanatsal ve sportif yeteneklerine göre yönlendirmek, yabancı dili etkin kullanabilmelerini sağlamak ve toplumsal sorumluluğu olan bireyler olarak yaşama hazırlamaktır" dedi.

'EMİNE ÖRNEK FARKI HİSSEDİLECEK'

Ulusal ve uluslar arası birçok alanda derece yapan öğrencileri kutlayan Emine Örnek, sözlerini şöyle sürdürdü: "Her alanda başarılarımızı sürdürmek için, genç, dinamik ve kendini geliştiren tecrübeli kadromuzla çalışmaya devam edeceğiz. 20 yıldır olduğu gibi bu yıl da Emine Örnek Okulları farkını Bursa'da hissettireceğiz. Ortaokuldan mezun olan Türkiye'de derce yapmasına rağmen Emine Örnek Anadolu ve Fen Lisesi'nde  devam etme kararı aldılar. Öğrencilere ve velilere sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum."

Öğrenciler Başarı Plaketlerini Okul Kurucularında ve aynı zamanda Örnek Kolej Spor Başkanı Dr. Mahmut Nedim Örnek ve Emine Örnek Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Demirel'den aldılar.

'DAYANIŞMA İLE AŞACAĞIZ'

İlköğretim Haftası etkinlikleri kapsamında yapılan konuşmalardan sonra Türkiye Cumhuriyetinin Kuruluşundan bugüne kadar ülkemizi savunurken şehit olanlar ile 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri'mize de vurgu yapan Kurucu Müdür Emine Örnek, ülkemizin içinde bulunduğu zor günlerin dayanışma ile aşılabileceğini belirtti.

Deren Demirel, Funda Demirel, Cemal Demirel, Sibel Demirel, İsmet Demirel, Emel Erkan, Kemal Demirel, Nimet Demirel, Mahmut Nedim Örnek, Emine Örnek, Ezgi Erkan

EMİNE ÖRNEKLİ OLMAK AYRICALIKTIR

Mezunlar adına konuşma yapan Emine Örnek Fen Lisesi öğrencisi Metehan Korkmaz ise öğrenme deneyimlerini anlattıkları konuşmalarını, "Emine Örnek öğrencisi olmak ayrıcalıktır, okulumuzla gurur duyuyor, bize bu kurumu kazandıran Emine Örnek öğretmenimize teşekkür ediyoruz." dedi.

Emine Örnek Koleji öğrencileri misafirlerini keman ve piyano resitali ile karşıladı.

Çalan ilk zilin ardından derse başlayan 1. Sınıf öğrencilerinin heyecanı gözlerinden okunuyordu.

Emine Örnek Koleji Halk Oyunları ekibi, hazırladıkları yöresel oyunları sundu.

Emine Örnek Eğitim Kurucuları Emine ÖRNEK ve eşi Dr. Mahmut Nedim ÖRNEK

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.