Hava Durumu

Emniyet Müdürlüğü'nde polis şehit etti

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü'nün Vatan yerleşkesine getirilen DEAŞ'lı terörist, bıçakla Bursalı polisi ağır yaraladı. Sinan Acar adlı polis kurtarılamayarak şehit oldu.

Haber Giriş Tarihi: 14.08.2017 00:33
Haber Güncellenme Tarihi: 14.08.2017 00:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Emniyet Müdürlüğü'nde polis şehit etti

Olay, İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü'nün Fatih Vatan Caddesi'nde bulunan yerleşkesinde saat 22:45 sıralarında  meydana geldi. Terör örgütü DEAŞ üyesi bir şüpheli gözaltına alınıp sorgulama için emniyet getirildi. DEAŞ'lı şüpheli emniyetin yerleşkesi avlusundanereden çıktığı belli olmayan bıçakla bir polis memurunu ağır yaraladı. Ağır yaralanan polis hastaneye kaldırıldıktan sonra tüm müdahalelere rağmen şehit oldu. DEAŞ'lı olduğu söylenen şüpheli ise olay yerinde başka bir polis tarafından öldürüldü. Şehit olan polisin adının Sinan Acar olduğu belirtildi.

Sinan Acar'ın Bursa nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi. Acar'ın ailesinin Osmangazi İlçesi Hüdavendigar Mahallesi'nde ikamet ettiği edinilen bilgiler arasında.

Canlı bomba şüphesi ile gözaltına alınan teröristin bıçağı emniyetin içine nasıl soktuğu, gözaltına alınmadan önce üzerinin yeterince aranıp aranmadığı ise şimdilik soru işareti olarak duruyor

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.