Hava Durumu

Erdoğan açıkladı: İstanbul adayımız Binali Yıldırım

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeniden yapılacak İstanbul seçimleriyle ilgili adaylarının değişmediğini ve Binali Yıldırım'la seçime gideceklerini belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2019 14:32
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2019 14:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Erdoğan açıkladı: İstanbul adayımız Binali Yıldırım

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da seçimlerin yenilenme kararını alınmasının ardından yaptığı açıklamada "Adayımız belli, Binali Yıldırım Bey." dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) düzenlenen grup toplantısı sonrası gazetecilere açıklamalarda bulundu.

"ADAYIMIZ DA BİNALİ YILDIRIM"

Dün Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından iptal edilen ve 23 Haziran'da yenilenmesine karar verilen İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı seçimine değinen Erdoğan, "Seçimin adayları bellidir, şu anda bizim adayımız da Binali Yıldırım Bey'dir" dedi.

ÇÖZÜM SÜRECİ

Erdoğan,Abdullah Öcalan'ın sekiz yıl sonra avukatlarıyla görüştürülmesi ve sonrasında yapılan yorumlarla ilgili olarak da "Çözüm süreci diye bir şey söz konusu değil" ifadesini kullandı.

BAHÇELİ GÖRÜŞMESİ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yle telefonda görüştüğünü söyleyen Erdoğan, "Hem Ramazan'ı kutladım hem de bu verilen kararın ülkemiz için hayırlı olması temennisinde bulundum. Ortak miting şu anda onları görüşmüş değiliz. Bu arada bir araya gelip bu sürece değerlendirmemiz inanıyorum ki İstanbul için faydalı olacaktır." dedi.

TRUMP'IN TÜRKİYE ZİYARETİ

ABD Başkanı Donald Trump'ın Türkiye ziyaretiyle ilgili konuşan Erdoğan, "Henüz netleşen bir tarih yok." dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.