Hava Durumu

Erdoğan: Adalet teşkilatımız hainlerle mücadelede önemli gücümüz olmuştur

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "15 Temmuz darbe girişimiyle başlayan süreçte adalet teşkilatımız büyük sınav vermiş, hainlerle mücadelede önemli gücümüz olmuştur" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 01.09.2019 13:01
Haber Güncellenme Tarihi: 01.09.2019 13:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Erdoğan: Adalet teşkilatımız hainlerle mücadelede önemli gücümüz olmuştur

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2019-2020 adli yılı dolayısıyla yayımladığı mesajında, "15 Temmuz darbe girişimiyle başlayan süreçte adalet teşkilatımız büyük sınav vermiş, hainlerle mücadelede önemli gücümüz olmuştur." ifadelerini kullandı.

Erdoğan, şunları kaydetti:

"Adalet altyapısını ve mevzuatını geliştirme yolunda attığımız adımlar, yargı mensuplarımızın hukuk devleti ilkesi doğrultusunda çalışmalarını daha kolay şekilde yürütmelerini sağlamayı amaçlamaktadır. Devletimizin, ülkemizi daha parlak ve aydınlık yarınlara taşıma yolundaki çalışmalarında adalet sistemimizin kusursuz işleyişi, hukukun eksiksiz tecellisi ve adalete güvenin güçlendirilmesi amacıyla gerçekleştirilen reformlar önemli yer tutmaktadır."

Erdoğan, "15 Temmuz darbe girişimi ve sonrasında FETÖ ihanet çetesine karşı verilen mücadele, yargıyı teslim almaya çalışan siyasi, ideolojik ve zümrevi gruplara karşı ne kadar hassas, dikkatli ve cesur olmamız gerektiğini bir kez daha gözler önüne sermiştir." değerlendirmesinde bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.