Hava Durumu

Erdoğan'dan çarpıcı açıklamalar: Emniyetin verdiği rakamı söylüyorum, 450 bin...

Cumhur İttifakı'nın Büyük Ankara Mitingi'nde halka hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, alanda 450 bin kişinin olduğunu belirtti. CHP'ye yönelik de eleştirilerini sürdüren Erdoğan, "Her gün bölücü örgütün emrindeki bir partinin yöneticisi 'Ankara'yı alacağız' diye posta koyuyor. Peki her gün dozu artan bu küstahlıklara CHP'den bir tepki geldiğini gördünüz mü? İtiraz edemezler, seslerini dahi çıkaramazlar" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 23.03.2019 15:48
Haber Güncellenme Tarihi: 23.03.2019 15:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Erdoğan'dan çarpıcı açıklamalar: Emniyetin verdiği rakamı söylüyorum, 450 bin...

Cumhur İttifaki İzmir'den sonra ikinci büyük mitingini Ankara'da yapıyor. AKM Hipodrom'da düzenlenen Büyük Ankara Mitingi'ne katılmak için yüz binlerce  vatandaş, sabah saatlerinden itibaren alanı doldurdu.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan eşi Emine Erdoğan ile birlikte kürsüye çıkarak seçmeni selamladı. Ardından kürsüye  Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki ve MHP Lideri Devlet Bahçeli çıktı. 

Mitingde halka hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları: 

İstiklal Savaşımızın başkomutanı Gazi Mustafa Kemal ve Gazi Meclis'imizin her biri birer İstiklal Kahramanı olan ilk mebuslarını selamlıyorum. Ankara'dan İzmir'e yürüyen kurtuluşun mücahitlerini gençlerimizi selamlıyorum. 15 Temmuz destanının baş şehri olan Ankaramızın bütün ilçelerini köylerini selamlıyorum.

Buradan MHP Genel Başkanı Sayın Bahçeli'yi, MHP'ye gönül vermiş tüm kardeşlerimi, Cumhur İttifakı'na destek olan bütün kardeşlerimi selamlıyorum. Buradan hangi partiye mensup olursa olsun, ülkesinin bekası için yanımızda yer alan tüm kardeşlerimi selamlıyorum. Büyük ve Güçlü Türkiye hedefine yürekten inanmış herkesi selamlıyorum. Ankara'daki şu güzel gönül birliğinin dalga dalga, ışık ışık Türkiye'ye yayıldığına inanıyorum. Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi korusun diyorum.

EMNİYETİN VERDİĞİ RAKAMI SÖYLÜYORUM, 450 BİN

Sordum, şu anda hipodromda ne kadar insan var dedim... Emniyetin verdiği rakamı söylüyorum. 450 bin. Bu bir şeyi gösteriyor. Ne diyor Ankara? 'Biz 31 Mart'a hazırız' diyor. Kaç gün kaldı? 8 gün. Son virajdayız.

İnşallah 31 Mart'ın akşamında Ankara'yı sizler taçlandıracaksınız. Gerek AK Partili kardeşlerim kendi içinde birlik beraberlik, MHP'li kardeşlerim kendi içinde birlik beraberlik ve her ikisi Cumhur İttifakı olarak bir ve beraber inşallah kendi aralarında oy kaybına fırsat vermeden sandıkları patlatacağımıza inanıyorum. Rabbim, ülkemizin tökezlemesini, ülkemizin zayıf düşmesini bekleyenlere fırsat vermesin diyorum. Rabbim, Orta Asya'dan Afrika'ya, Kafkaslardan Balkanlar'a kadar koskoca bir coğrafyanın ümidi olan ülkemizi muhafaza ve muzaffer eylesin diyorum.

Milletimizi bölmek isteyenlere fırsat vermeyeceğiz, bayrağımızı indirmek isteyenlere fırsat vermeyeceğiz. Vatanımızı parçalamak isteyenlere fırsat vermeyeceğiz, devletimizi yıkmak isteyenlere fırsat vermeyeceğiz. Ezanımızı susturmak isteyenlere fırsat vermeyeceğiz. Bizi terör örgütleriyle terbiye etmek isteyenlere fırsat vermeyeceğiz. Bizi ekonomimizi çökerterek, işimizle, aşımızla tehdit edenlere fırsat vermeyeceğiz. Bizi birbirimize düşürerek arada kendi hesaplarını görmeye çalışanlara fırsat vermeyeceğiz. Bunun için 31 Mart'ta sandıkta irademize sahip çıkacağız.

YÜZLERİNDEKİ MASKELERİ DÜŞÜRECEĞİZ

31 Mart, sandıklarda hesaplaşma değil, geleceğimizi tayin etme yeri haline dönüşecektir. Bunun için 31 Mart'ta demokrasi ve kalkınma yolunda durmak yok yola devam. Bunun için terör örgütlerinin elindeki yapıların desteğiyle karşımıza çıkanların yüzlerindeki maskeleri düşüreceğiz. Bunun için 31 Mart'ta dünyanın öteki ucundan bizi tehdit edenlere, mesajlara, şöyle sağlamından bir cevap vereceğiz. Hem de öyle bir cevap vereceğiz ki bundan sonra bu millete kimse parmak sallama cesaretinde bulunamayacak.

ÜLTİMATOM PEŞİNEN VERİLDİ

Ankara'yla ilgili başka hesabı olanlar yok değil. Ankara'yı önü arkası belli olmayan bir ittifak vasıtasıyla yeniden eski, karanlık günlerine döndürmenin hesabını yapanlar var. Her gün bölücü örgütün emrindeki bir partinin yöneticisi Ankara'yı alacağız diye posta koyuyor. Hatta bazıları hızını alamayıp 'onlara en büyük tokadı Ankara'da İstanbul'da atacağız diye milleti tehdit ediyor. Peki her gün dozu artan bu küstahlıklara CHP'den bir tepki geldiğini gördünüz mü? Bu tehdit diline ittifakın diğer ortaklarından bir itiraz yükseldiğini duydunuz mu? Bu pervasızlığa ittifakın diğer adaylarından herhangi bir itiraz işittiniz mi? İtiraz edemezler, seslerini dahi çıkaramazlar. Çünkü bunlara bizim oyumuzla seçildiğinizi bileceksiniz denilerek ültimatom peşinen verildi.

Soyadı Yavaş olan var ya, sahte senetle iş gören var ya. CHP bu adamı aday yapıyor. Bu adam Ankara'nın başına gelirse ne tür sahte senetler düzenlenir. Yavaş HDP'nin oylarıyla seçildiğini bilecek diyor, bunu temeli olmayan Sezai söylüyor. 

İstanbul'da İmamoğlu bilecek ki diyor. Hem Kürt kardeşlerime hem tüm seçmenlere hakaret ediyor. İstanbullular da bunlara gerekli dersleri verecek biliyorum. Türkiye'de Kürdistan var mı? Kürdistan'da mı yaşamak istiyorsun, defol git orada yaşa. Türkiye'yi size böldürtmeyeceğiz.

ANKAPARK'A 360 BİN ZİYARETÇİ

Ankara'ya son 17 yılda 120 katrilyon liralık yatırım yaptı. Yükselen bir Türkiye var. Dünya bizi neden kıskanıyor, bundan dolayı. Ankapark'ın açılışını yaptık. 31 Mart akşamına kadar ücretsiz. Aldığım rakama göre şu ana kadar 360 bin kişi ziyaret etti. İmar barışı ile 447 bin başkentlinin sıkıntısını çözdük. Ankara'yı hızlı trenle tanıştırdık. Ankara-İzmir hızlı tren projesinin yapımı sürüyor.

Etlik Şehir Hastanesi yıl sonunda hizmete açılacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.