Hava Durumu

Erdoğan ateş püskürdü: 'Ne denli alçak olduğunuzu biliyoruz'

Partisinin grup toplantısında önemli açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Dünyanın hiç bir yerinde seçmen pazarlamak demokrasinin içinde yoktur. Korkarım bu durum CHP'nin toptan satışına kadar gider" dedi. Fransa'da 300 siyasetçinin Kur'an-ı Kerim'den bazı ayetlerin çıkarılması ile ilgili yaptığı açıklamaya da Erdoğan, "Biz sizin ne denli alçak olduğunuzu biliyoruz. Ama biz sizin kutsallarınıza saldırmayacağız" ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2018 13:09
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2018 13:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Erdoğan ateş püskürdü: 'Ne denli alçak olduğunuzu biliyoruz'

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle:

AK Parti TBMM Grup Toplantısının ülkemiz ve partimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. 24 Haziran'daki erken seçim için takvim artık işliyor. Cumhurbaşkanlığı için adaylar belli olmuş durumda. AK Parti ve MHP Cumhur İttifakının adayı olarak şahsımı aday gösterdi. İttifak protokolümüz YSK'ya teslim edildi. Her parti kendi adayını belirleme hakkına sahiptir. Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı'nı tanıtırkenki hali konuya bakışını gösteriyor.

KORKARIM BU DURUM CHP'NİN TOPTAN SATIŞINA KADAR GİDER

Başka partilerin adayları için seçim kurullarında görev çıkarmışlar. Dünyanın hiç bir yerinde seçmen pazarlamak demokrasinin içinde yoktur. Korkarım bu durum CHP'nin toptan satışına kadar gider. Seçim kampanyasında CHP'nin başındaki zata mı yoksa öne sürdüğü garibana mı bakacağız, onu bilemiyoruz. Ortada bir aslı bir de kuklası var. Bizi çıldırtacaklarını öne sürerek yola çıkmışlardı, haklarını vermek lazım bizi çıldırtmasalar da şaşırtmayı başardılar. Bu karikatür tipin ve adayının maceralarını seçimlere kadar izlemeye devam edeceğiz.

TEK DERTLERİ VAR O DA RECEP TAYYİP ERDOĞAN'I YIKMAK

Başarı çıtamızı iyice yukarıya çıkardık, kimse bizi kriterleri yükseltmeye zorlamadı, hepsini kendi irademizle hayata geçirdik. Bugüne kadar değişimden, yenilikten yana olduk, icraatlarımızı de bu doğrultuda yaptık.

Biri Çankaya'da yatacakmış bir diğeri de Külliye'ye tahsil edecekmiş böyle politika olur mu, bu nasıl cüce bir politikadır? Kafanızda Türkiye milleti için tarihe geçecek bir proje var mı onu söyleyin. Biz manifestomuzu milletimizle paylaştık. Tek dertleri var o da Recep Tayyip Erdoğan'ı yıkmak.

BİZ NE KADAR ADAYLA YARIŞIRSAK O KADAR MEMNUN OLURUZ

Şayet bir gün milletimiz tamam derse ancak o zaman biz kenara çekiliriz. İnşallah 24 Haziran'da yıkım ekibine hak ettiği dersi bir kez daha vereceğiz. Başka Cumhurbaşkanı adayları da mevcut, biz ne kadar adayla yarışırsak o kadar memnun oluruz, demokrasinin güzelliği işte bu. Bizim siyaset anlaşımız hizmet, proje, inşa üzerine kurulu. Muhalefetin bir projesi var onu açıkladılar. Bu proje Türkiye'yi eski sisteme geri döndürmekmiş.

SİZE BU VAAT İLE GELENLERE ŞUNLARI DA SORUN...

Size bu vaat ile gelenlere şunları da sorun. AK Parti Türkiye'de 585 bin yeni öğretmen göreve başlattı siz onları da işten atacak mısınız? AK Parti Türkiye'ye 130 bin yeni hastane yatağı kazandırdı, siz onları da kaldırıp atacak mısınız? AK Parti Türkiye'de 817 bin yeni konut yaptı, siz onları da mı yıkacaksınız?

AK Parti Türkiye'ye yüksek hızlı tren hatları yaptı, siz yeniden kara trene dönecek misiniz? AK Parti 5 milyon hektar alanı ağaçlandırdı, siz bunları kökünde sökecek misiniz? AK Parti Türkiye'yi 16 yılda 3,5 kat büyüttü, siz yeniden küçültecek misiniz? AK Parti Marmaray'ı, Avrasya Tüneli'ni, Yavuz Sultan Selim Köprüsünü, Ovit Tünelini ülkeye kazandırdı. Siz bunları dinamitleyip yerle bir mi edeceksiniz? Milletimden rica ediyorum yarın muhalefet oy istemek için karşınıza geldiğinde kendilerine lütfen bunları sorun. Milletimizin bunların kuru diline karnının tok olduğunu biliyoruz.

SADECE ULUSAL TECRÜBELERİMİZ YOK, ULUSLARARASI TECRÜBEMİZ DE VAR

Yönetim sisteminin değişecek olmasının bize sağlayacağı imkanları gayet iyi biliyoruz. Manifestomuzda Türkiye hayalimizi kısmen belirttik. Dünya değişirken AK Parti'nin ve Cumhurbaşkanı olarak bizim yerimizde saymamız kesinlikle düşünülemez. Sadece ulusal tecrübelerimiz yok, uluslararası tecrübemiz de var.

Biz yeni yola çıkan olmayacağız, aldığımız mesafenin üzerine süratle yeni projeleri koyarak devam edeceğiz. Bu 16 yılın birikimi üzerine yepyeni bir Türkiye inşa etme sürecidir.

Terör örgütlerinin sabotajlarına rağmen ileriye doğru atacağımız çok adım var. Güvenlik konusunda sınırlarımız içinde ve dışında operasyonlarımızı sürdürmeye, birliğimizi daha da güçlendirmeye ihtiyacımız var. Meclis'te çoğunluğu sağlamamız şarttır, sistem oturana kadar Cumhurbaşkanlığı kararnamelerinin yanında kanun hatta anayasa değişikliğine ihtiyaç duyulacaktır.

Milletimden isteğim Cumhur ittifakına çok daha farklı bir güç katmak olacaktır. İstikrar ve güven için meclis çoğunluğu önemlidir. Ayrıca reformlar için gerekli anayasa değişikliği sayısına da ulaşmak gerekiyor, milletime güveniyorum.

DÜN İYİ BİLDİĞİNİZ İNSANLARIN...

Dün iyi bildiğiniz insanların veya kesimlerin yarın rotayı nereye çevireceklerini kestirmek mümkün değildir. Ne zamanki yollar çatallaştır o zaman hep milletimize baktık. Kendilerine farklı hedefler tayin edenlere güle güle demekten başka elimizden bir şey gelmez.

HESABIMIZ HALKADIR, HAKKADIR, BU DA BÖYLE BİLİNE

Hesabımız halkadır, hakkadır, bu da böyle biline. Bizim tek derdimiz milletin geleceğine huzurla, umutla bakabilmesini sağlamaktı. Terör güdümündeki parti ve kuruluşlar gibi hiç bir zaman iki yüzlü ve iki dilli olmadık. Geçtiğimiz 7 yılda Suriye halkına verdiğimiz hizmetleri rejimin kendisi bile sağlayamamıştır.

DENGELERİMİZİ KURMAK SURETİYLE LİSTELERİMİZİ HAZIRLAMAK İSTİYORUZ

600 isimden oluşan bir liste ile halkın karşına çıkacağız. Listemizde yer olanlar olacaktır, olamayanlar olacaktır. Yer alanlar, yer almayanlar bu noktada bizi anlayışla karşılamaları gerekir. Bu listelerde tek derdimiz var halkımızın karşısına en ideali ile çıkalım.

Burada birçok hassasiyetimiz var. Dengelerimizi kurmak suretiyle listelerimizi hazırlamak istiyoruz. Cumhur ittifakı nazar değmesin iyi gidiyor, diğer partilerin kurduğu üç benzemez ittifakının aksine biz tek cumhurbaşkanı adayı ile milletin karşına çıkacağız.

Ramazan ayının bereketi inşallah çalışmalarımıza da yansıyacaktır. Seçim tarihine kadar büyükşehirlerimizi kapsayan programımızı gerçekleştireceğiz. Tam saha çalışmayı sürdüreceğiz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.