Hava Durumu

Erdoğan'dan '15 milletvekili'ne sert sözler!

CHP'den İYİ Parti'ye geçen 15 milletvekilliyle ilgili sert ifadeler kullanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ey 15 milletvekili siz iradenizi nasıl oluyor da bu kadar ucuza satıyorsunuz? Ey 15 milletvekili, bak karıştırma ha... Siz Çanakkale'deki 15'ler değilsiniz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2018 12:29
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2018 12:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Erdoğan'dan '15 milletvekili'ne sert sözler!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da AK Parti Gençlik Kolları Kongresi'nde konuştu, dikkat çeken mesajlar verdi. "Siyaset özünde millete hizmet yarışıdır" diyen Erdoğan, "Siyasetçinin var oluş gayesi de ülkeye millete ve elbette oyunu aldığı seçmene en güzel, en kaliteli şekilde hizmet etmektir. Siyaset ilkelerle prensiplerle belli değerlerle yapılan, yapılması gereken bir iştir. Ahlakı, ilkesi olmayan siyasetin ne ülkeye ne de millete faydası olur. Rüzgar gülü gibi esintiye göre yön değiştiren, eğilip, bükülen bir siyasi anlayış popülizmin bataklığında debelenmeye mahkumdur" ifadelerini kullandı.

TANKLARI GÖRÜNCE KAÇAN...

Türk siyasi hayatının ibret verici hadiselerle dolu olduğunu belirten Erdoğan, "Siyasi tarihimizde, bir tarafta ülkesine hizmet için gecesini gündüzüne katan asil devlet adamları, diğer tarafta da üç kuruşluk menfaati için 40 takla atan şahsiyet fukaraları vardır. 90 yıllık siyasi geçmişimizde milletin emanetini canı pahasına koruyan kahramanlar olduğu gibi darbecilere selam duran, tankları görünce sıvışıp kaçan korkaklar da vardır. Türk siyasetinde ülkenin bekası için kurşun yağmuru altında kenetlenenler olduğu gibi ülke düşmanlarına yancılık yapmayı siyaset zanneden muhterislere de rastlanır" dedi.

CHP'YE YÜKLENDİ

Konuşmasında CHP'ye yüklenen Erdoğan, "CHP, hiçbir ilke ve ahlakla bağdaşmayan, kapalı kapılar arkasında yürüttüğü pazarlıklarla Türk siyasetini kirletmeye, lekelemeye devam ediyor. Bu siyasi tarihimize yeni bir utanç vesikası olarak kaydoldu. Aslında bu hadise aradan geçen 40 yıla rağmen CHP'de hiçbir şeyin değişmediğini de ortaya koymuştur. Her ne kadar kendileri ve medyadaki avaneleri, bu skandalı örtbas etmeye kalksalar da milletimiz meseleyi çok net bir şekilde görmüştür, ortadaki fotoğraf öylesine kötü ki, bu tezgahın milleti kandırmaktan ziyade ülkemizin ana muhalefet partisini itibarsız hale getirme noktasında bir hamle olduğunu görüyoruz" dedi.

15 VEKİL TEPKİSİ

Erdoğan konuşmasının devamında "CHP milletin emanet verdiği iradeleri, pazara çıkardığı milletvekilleriyle gençlere kötü örnek oluyor. Ey 15 milletvekili yahu siz iradenizi nasıl oluyor da bu kadar ucuza satıyorsunuz be. Ey 15 milletvekili, bak karıştırma ha... Siz Çanakkale'deki 15'ler değilsiniz. Siz iradesini satanlardansınız. Onları da lekelediniz" ifadelerini kullandı.

SALON DIŞINDA BEKLEYENLERE SESLENDİ

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İstanbul İl Gençlik Kolları Kongre öncesinde halka hitap etti. "Tam bir kırılma noktasındayız" diyen Erdoğan, "Türkiye, cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle artık bir dönüm noktasına gelmiştir. Türkiye'nin ileriye atılım noktası olacaktır. Tabii bu aralar malum Türkiye'de terörle mücadelemizi, başarılı bir şekilde sürdürüyoruz. Gabar'da, Cudi'de, Tendürek'te, Kandil'de, Bestler Deresi'nde mücadelemizi kararlı bir şekilde sürdürüyoruz. Şu anda Afrin'de etkisiz hale getirilen teröristlerin sayısı 4 bin 500'e doğru ilerliyor. Öbür tarafta Kuzey Irak'ta 300'ü aşkın terörist etkisiz hale getirildi. İçeride Cudi'de Gabar'da aynı şekilde teröristler etkisiz hale getiriliyor" ifadelerini kullandı., inşallah gelecek daha iyi olacak."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.