Hava Durumu

Erdoğan'dan Abdullah Gül açıklaması!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, selefi Abdullah Gül'ün karşısına rakip olarak çıkıp çıkmayacağına dair açıklama yaptı. Erdoğan, "Böyle bir problemimiz, derdimiz yok. 5 Mayıs'ta meydanda kimlerin olacağını göreceğiz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 24.04.2018 13:30
Haber Güncellenme Tarihi: 24.04.2018 13:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Erdoğan'dan Abdullah Gül açıklaması!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a AK Parti grup toplantısının ardından 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün 24 Haziran'da yapılacak olan erken seçimde aday olup olmayacağıyla ilgili soru yöneltildi. "Böyle bir derdimiz yok" yorumu yapan Erdoğan, " 5 Mayısta meydanda kimlerin olacağı; hepsi çıkacak. Dolayısıyla biz de çıkanları göreceğiz ve yolumuza devam edeceğiz. Biz her şeyimizi, senaryomuzu vesaire, kendimize göre belirleriz, karşımızdakiler kendilerini bize göre ayarlasın" ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün akşam gerçekleştiği iddia edilen Abdullah Gül - Ahmet Davutoğlu görüşmesine ilişkin ise 'bilmiyorum' yanıtını verdi. Erdoğan aday belirleme sürecine ilişkin, "Her şeyi kendimize göre belirleriz. Karşımızdakiler bize göre belirlerler" değerlendirmesini yaptı.

15 VEKİL ELEŞTİRİSİ

CHP'den İYİ Parti'ye geçen 15 milletvekili ile ilgili olarak ise Erdoğan, "Gidip o tarafta oturmadılar. Madem İYİ Parti'ye geçtiler niye oturmuyorlar" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.