Hava Durumu

Erdoğan'dan Almanya'ya: 'Sen nasıl devletsin?'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya'nın Hannover-Langenhagen Havalimanı'nda, izinsiz gösteri yapan terör örgütü PYD/PKK yandaşlarının Türk yolculara saldırmasına tepki gösterdi.  Berlin yönetimine yüklenen Erdoğan, "Sen nasıl devletsin?" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 24.01.2018 14:44
Haber Güncellenme Tarihi: 24.01.2018 14:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Erdoğan'dan Almanya'ya: 'Sen nasıl devletsin?'

Geçtiğimiz günlerde Almanya'nın Hannover-Langenhagen Havalimanı'nda, izinsiz gösteri yapan terör örgütü PYD/PKK yandaşları Türk yolculara saldırmıştı. Bazı Alman gazetelerin internet sayfalarındaki görüntülerde, Hannover-Langenhagen Havalimanı'nda terör örgütü yandaşlarının yaptığı gösteride pankart ve bez parçalarını taşıdıkları sopalarla buradaki Türk yolculara saldırdığı yer aldı. Bir Türk hava yolu şirketine karşı yapılan havalimanındaki gösterinin polisten izin alınmadan düzenlendiği ifade edilen açıklamada, olayda 2 kişinin hafif yaralandığı, olaya ilişkin yaralama ve mala zarar vermekten bazı kişiler hakkında soruşturma başlatıldığı kaydedilmişti.

DOST ALMAYANYA'YA BAKIN!

44. Muhtarlar Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya'daki bu görüntüye tepki göstererek, "Dost Almanya'ya bakın. PKK terör örgütü havalimanında bizim vatandaşlarımızı tekme tokat dövüyor ama Alman polisi izliyor. Nasıl oluyor mu? Nereye kadar? Bugüne kadar bunları yuttuk yuttuk. Hep söylenen şey yargı var. Tamam da bu nasıl hukuk? Oradaki yolcunun yol güvenliği yoksa sen nasıl devletsin?" dedi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.