Hava Durumu

Erdoğan'dan Baykal'a ziyaret

Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş, Eski CHP Genel Başkanı ve CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın sağlık durumu ile ilgili son bilgileri kamuoyuyla paylaştı.Akşam saatlerinde de Cumhurbaşkanı Erdoğan Baykal'a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 16.10.2017 21:08
Haber Güncellenme Tarihi: 16.10.2017 21:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Erdoğan'dan Baykal'a ziyaret

Eski CHP Genel  Başkanı ve CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın sağlık durumuna ilişkin açıklamalarda bulunan Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş,  "Her şeyden önce bilinci açık. Elbetteki bu olaylardan sonra 'hiç bir risk  yoktur' diyemeyiz. O riskleri en küçük bir risk de olsa hekimler göz önünde  bulundurmak zorunda. Zaten arkadaşlarımız da bunu göz önünde bulunduruyorlar.  Ateşini bekliyorduk, çok doğal, ödemi bekleriz.  Ama bunlar mutlaka kontrol  altında tutulmalı. Gelişmelere göre zaman zaman ilaç tedavisi de gerekebilir." dedi.

ERDOĞAN ZİYARETİNE GELDİ

Akşam saatlerinde de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eski CHP Genel Başkanı ve CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ı, tedavi gördüğü Ankara Üniversitesi İbn-i Sina Hastanesinde ziyaret etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.