Hava Durumu

Erdoğan'dan 'bedelli askerlik' açıklaması!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin erken seçime gitmesiyle birlikte tekrar beklenti oluşan bedelli askerlik konusunda 'böyle bir gündemi doğru bulmadığını' söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2018 10:45
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2018 10:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Erdoğan'dan 'bedelli askerlik' açıklaması!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan, erken seçim kararı sonrası bedelli askerlik bekleyenlere kötü haber geldi. Hürriyet'in haberine göre Erdoğan, partisinin en yetkili organı Merkez Karar Yürütme Kurulu'nda (MKYK) erken seçim ile birlikte bedelli askerlik beklentisinin arttığının söylenmesi üzerine "Seçim ortamında böyle bir gündemi doğru bulmam" dedi.

İŞARET BEKLEMEYİN

Erdoğan ayrıca bakanlık beklentisiyle adaylık konusunda tereddüt yaşayan milletvekillerine, "Kimse işaret beklemesin, aday olmak isteyen kendi kararını kendi versin" dedi. Erdoğan, belediye ve il başkanları ile bürokratlara da, parti yönetiminden davet gelmeden adaylık için görevlerinden ayrılmamaları uyarısında bulundu.

GÜVENCE VEREMEYİZ

Erdoğan, belediye ve il başkanlarına yönelik, "İşaret gelmeden kimse ayrılmasın, ihtiyaç olanlara gerekli davet yapılır" mesajını verirken, bürokratlara da, "Kimse kendisine güvenip ayrılmasın, biz güvence vermeyiz" uyarısı yaptı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.