Hava Durumu

Erdoğan'dan corona virüs toplantısı! Uygulamalı gösterdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabine üyeleriyle video konferans yöntemiyle görüşme gerçekleştirdi. Toplantıda corona virüs salgınına karşı alınan tedbirler görüşüldü. Cumhurbaşkanı Erdoğan, başkanlığındaki görüşmede, İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın da yer aldı.

Haber Giriş Tarihi: 25.03.2020 11:25
Haber Güncellenme Tarihi: 25.03.2020 11:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Erdoğan'dan corona virüs toplantısı! Uygulamalı gösterdi

Bakanlarla yapılan tek tek görüşmede, corona virüse karşı alınan önlemler ve son durum masaya yatırıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bakanlara önerilerde bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dezenfektan ile ellerini temizleyen Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'e seslenerek, "Yanlış yapıyorsun, kurallara uygun yap" ifadelerini kullanması tebessüm yarattı.

OKULLAR TATİL EDİLECEK Mİ?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün de bakanlarla son durumu telekonferans sistemi üzerinden değerlendirdi. Erdoğan, okulların tatil sürecinden, fırsatçıların tutumuna kadar birçok konuda önemli mesaj verdi. Erdoğan, okulların tatili için, 'Bilim Kurulu işin ehli, kararı onların düşüncesi ile verin' derken, faturalarını ödeyemeyenlerin doğal gaz ve elektriğinin asla kesilmeyeceğini ifade etmişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.