Hava Durumu

Erdoğan'dan İnce'nin mitingindeki slogana çok sert tepki: 'Terbiyesiz! Yazıklar olsun'

Denizli'de vatandaşlara seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Muharrem İnce'nin Kadıköy'deki mitinginde atılan sloganlara çok sert tepki gösterdi. Erdoğan, "Kadıköy'de 'Hırsız Erdoğan' diye bağırtıyor. Bağırtan da Muharrem, yazıklar olsun!" ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 10.06.2018 16:24
Haber Güncellenme Tarihi: 10.06.2018 16:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Erdoğan'dan İnce'nin mitingindeki slogana çok sert tepki: 'Terbiyesiz! Yazıklar olsun'

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Denizli'deki mitinginde konuştu.

Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları şöyle:

Biz geçmiş dönemlerdeki gibi ülkemizi kaoslara, koalisyonlara mahkum etmedik. Yatırımlarımızda, projelerimizden asla taviz vermedik. Bay Muharrem sen birinci çıkamazsan istifa edecek misin? Milletim seni de sandığa gömecek.

 Siz diğerlerini burada gördünüz mü? Geçen yılda 2 kere geldik. Sizinle aramızda farklı bir bağ var. Sizleri gönülden selamlıyorum. Buralara gelene kadar çok saldırılara maruz kaldık. Darbe girişimleri gördük. Siz Bay Kemal'den, Bay Muharrem'den terörle mücadele ile ilgili bir tek söz duydunuz mu? 53 Kürt kardeşimin ölümüne sebep olanı cezaevinde ziyaret ediyor.

'NE YÜZLE VATANDAŞLARIN KARŞISINA ÇIKIYOR?'

Bay Muharrem ne yüzle vatandaşların karşısına çıkıyor. Denizli biliyorum şu güneşte çok yandınız. Bu tahammülünüz var ya, 24 Haziran'da bahar ferahlığına dönüşecek. 24 Haziranda cumhurbaşkanlığında şahsımı, Meclis'te AK Parti'yi destekliyor muyuz?

'ÇIRAK BİLE DEĞİL DEYİNCE ÇOK KIZIYOR'

Bay Muharrem çırak bile değil. Buna çok kızıyor. Senin genel başkanın keza öyle. Biz çıraklığımızı büyükşehir belediye başkanı olarak tamamladık.

Kadıköy'de 'Hırsız Erdoğan' diye bağırtıyor. Terbiyesiz. Kim bağırtıyor, Bay Muharrem. Kimi, kendi tabanını. Yazıklar olsun. Hangi delilin var? Man Adası dediniz, yargı 179 bin TL tazminata mahkum etti sizi. Milletim sizi sandığa gömecek. Bunlarda terbiye, ahlak diye bir şey yok.

'Erdoğan Millet kıraathanelerinde kek versin ben size iş vereceğim' diyor. Bunların hayatı yalan, kıraathanelerin ne olduğundan da haberi yok. Eskiden kıraathanelerde kumar oynarlardı. Bay Muharrem, kıraathane'nin anlamı okuma evidir. Buralarda kitap olacak, internet olacak. Gençlerimiz orada kitap okuyacaklar. Senin gibi iskambil kağıdı, okey taşı atmayacaklar. Sen iskambile okeye devam et. Bizim böyle bir derdimiz yok.

DERTLERİ KOLTUK KAVGASI

Rozetini çıkarmakla tarafsız olduğunu sanıyor. O rozetini çıkarmadı aslında. Partisi onu başından attı. Her seçimde karşımıza Kılıçdaroğlu çıkıyordu, bu sefer 'Gel bakalım Muharrem' Seçim beyannemesini bile okutmadılar. Muharrem de başımıza küçük Kılıçdaroğlu kesildi. Daha doğrusu çakma Kılıçdaroğlu. Çakması bir yanda aslı bir yanda. Tek dertleri CHP'nin başına geçmek. Koltuk kavgası.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.