Hava Durumu

Erdoğan'dan köprü ücretlerini eleştiren İnce'ye: 'Sandalla geç karşıya, hepten ücretsiz'

Köprü ücretlerini eleştiren CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'ye yanıt veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "O zaman sandalla geç karşıya, çok daha isabetli olur, hepten ücretsiz" ifadesini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 22.06.2018 16:10
Haber Güncellenme Tarihi: 22.06.2018 16:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Erdoğan'dan köprü ücretlerini eleştiren İnce'ye: 'Sandalla geç karşıya, hepten ücretsiz'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul Ataşehir'de halka hitap etti, çarpıcı mesajlar verdi.

​Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

İNCE'YE KÖPRÜ YANITI

Birinci ve ikinci köprü ile otoyollar, bayramda ücretsiz çünkü her bayram öncesi AK Parti hükümeti Bakanlar Kurulu kararıyla köprü ve otoyolları bedava yapıyor. Bu bizim bugüne kadar yaptığımız uygulama Bay Muharrem. Sen bundan rahatsız mısın? O zaman sen de bir ve ikinci köprüden git, elini tutan mı var? Oralardan git, niye oradan gitmiyorsun veyahutta da sandalla geç karşıya, bunu da yapabilirsin, çok daha isabetli olur, hepten ücretsiz. Kalkıp da devletin kaynakları çeşitlendirerek bu kadar güzel bir eseri Türkiye'ye kazandıracak, sen buna leke atmak için her türlü taklayı atacaksın.

BOL BOL DAİRE DAĞITIYOR

Ataşehir'in Belediye Başkanı'nın eşi burada bol bol daire sahibi oluyor, bol bol daire dağıtıyor. Bunların hesabını benim Ataşehirli kardeşim sormayacak mı? Pazar günü sandık niye geliyor önümüze? Demokratik bir şekilde bu hesabı soruyor muyuz? Bu sizin hakkınız. Hesabı siz soracaksınız.

GEREKİRSE SİNCAR'DA OLACAĞIZ

Afrin'de 4 bin 600'ü aşkın teröristi etkisiz hale getirdik. Cerablus'ta 3 bini aşkın DEAŞ'lıyı etkisiz hale getirdik. Şimdi Irak'tayız, Kandil'deyiz, gerekirse Sincar'da olacağız. Ülkemizi rahatsız eden kim olursa olsun hiç, dinlemeyiz vururuz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.