Hava Durumu

Erdoğan'dan sert mesaj! 'Belki de sonları olacak...'

AK Parti Kadın Kolları Eğitim Programı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ne yaparlarsa yapsınlar, Mart 2019 seçimlerinde de sonuç aynı olacaktır. Kazanmaya umudu olmayan ana muhalefet sandığa gölge düşürmek için her türlü yolu deneyecektir. Daha şimdiden bölücü terör örgütünün siyasi uzantılarıyla ittifak kurmak için kirli pazarlıklara girişmeleri boşuna değildir" ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2018 14:32
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2018 14:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Erdoğan'dan sert mesaj! 'Belki de sonları olacak...'

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde AK Parti Kadın Kolları Eğitim Programı'nda konuştu. Erdoğan, "AK Parti'nin 8 kadın belediye başkanı bulunuyor. Bunu yeterli görmüyoruz. Arzumuz, nüfusa göre orantılı bir tabloyu yansıtmasıdık" dedi.

"Ne yaparlarsa yapsınlar, Mart 2019 seçimlerinde de sonuç aynı olacak, inşallah yine aynı hezimeti yaşayacaklar"  ifadesini kullanan Erdoğan, şunları söyledi: 

Bugüne kadar kadınlarımızın taleplerine, beklentilerine, eleştirilerine daima kulak verdik. Türkiye'de kadınları görmezden gelen bir siyasetin başarı şansı yoktur. Kadınları dışlayanların, onlara sadece bir vitrin malzemesi olarak bakanların siyasi akıbeti hüsrandır. Siyasette de sahicilik ve samimiyet esastır. Türkiye'de gerçek anlamda kadını özgürleştiren hareket AK Parti'dir. Bunu da lümpen batıcılara rağmen yapmıştır.

TOPLAM 8 KADIN BELEDİYE BAŞKANI VAR

2002'de kadın milletvekili sayısı 24'tü. 2007'de bu sayı 50'ye yükseldi. 24 Haziran seçimlerinde sadece AK Parti sıralarında 53 hanım kardeşimiz milletvekili olarak oturuyor. Bunların 46'sı da teşkilattan, yani sizlerin arasından geliyor. AK Parti teşkilatına bu denli önem veren bir partidir. Bu teşkilatta çalışan er veya geç parlamentodaki yerini alacaktır. AK Parti'nin şu anda biri büyükşehir olmak üzere toplam 8 kadın belediye başkanı var. Bu sayıları yeterli görmüyoruz. Arzumuz bu rakamların nüfusa göre orantılı rakamları yansıtmasıdır.

Bizim gayret ettiğimiz kadar onlar da kapı kapı dolaşarak çaba sarf ettiler. 17 yıldır Türkiye'de AK Parti'nin hizmet sancağı dalgalanıyorsa en büyük pay sahibi hanımlardır. Bize destek vermiş tüm kadınlarımıza gönülden teşekkür ediyorum. AK Parti Türkiye'nin partisidir, milletin tamamının partisidir. Biz dışlayan değil her kesimden insanı bünyesinde bulunduran bir partiyiz.

BAY KEMAL ŞUNU İYİ BİL

Ana muhalefet ve avanelerinin milletimizi bölmesine fırsat tanımayacağız. Kazanmaya umudu olmayan ana muhalefet sandığa gölge düşürmek için her türlü yolu deneyecektir. Daha şimdiden bölücü terör örgütünün siyasi uzantılarıyla ittifak kurmak için kirli pazarlıklara girişmeleri boşuna değildir. Bir taraftan bölücü terör örgütünün siyasi uzantılarına çiçek atıyorlar diğer taraftan da Suriyeli muhacirlere zalim Esed'in diliyle saldırıyorlar.

Her seçim döneminde olduğu gibi bu sefer de muhacir ile ensar arasına fitne tohumları ekmeye çalışıyorlar. Bay Kemal şunu iyi bil, biz muhaciri de çok sevdik, ensarı da çok sevdik. Sen bizim sevdiğimiz muhacirleri geldikleri yere gönderme aşkında olabilirsin çünkü sen muhacir nedir bilmezsin.

YİNE AYNI HEZİMETİ YAŞAYACAKLAR

Irkçı kelimelerle savaştan kaçan mazlumları hedef alarak 3-5 oy alabileceklerini düşünüyorlar. Bu milleti galeyana getirmek için söylemedik laf bırakmıyorlar. Türk milletinin ferasetini anlayamadılar. Ne yaparlarsa yapsınlar Mart 2019 seçimlerinde de sonuç aynı olacak, yine aynı hezimeti yaşayacaklar. Biz her zaman kendi bildiğimizi yaptık, standardımızı muhalefetin belirlemesine izin vermedik. Mart  2019 seçimleri sıradan bir seçim değildir.

BELKİ DE ANA MUHALEFETİN SONU OLACAK

Bu mahalli idareler seçimi belki de ana muhalefetin sonu olacak. Çünkü ana muhalefetin başındaki zat sadece milletin değil, CHP'nin de başına bela. CHP'yi bundan kurtarmamız lazım. Adam İngiltere'ye gidiyor, oradaki Türk gençlerine Türkiye'yi şikayet ediyor. Özgürlük yok diyor. Kaybettiğin halde devamlı seçime giriyorsun bundan büyük demokrasi olur mu? Bir genç sormuş 11 seçim kaybettiğiniz bundan ders almadınız mı diye. Onda ders alacak, neyse gerisini söylemiyorum.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.