Hava Durumu

Erdoğan'dan Trump'a yanıt: 'Terörizmi yendiğimizde daha çok can kurtarılacak'

ABD Başkanı Trump, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ABD Başkan Yardımcısı Pence arasında gerçekleştirilen görüşme sonrası Erdoğan'a teşekkür ettiği bir tweet paylaşmıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ise bu tweete yine Twitter'dan yanıt verdi. Erdoğan tweetinde, "Sayın Başkan, insanlığın baş düşmanı olan terörizmi yendiğimizde daha çok can kurtarılacak. Bu ortak çabanın bölgemizde barışı ve istikrarı destekleyeceğinden eminim." ifadelerine yer verdi

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2019 23:36
Haber Güncellenme Tarihi: 17.10.2019 23:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Erdoğan'dan Trump'a yanıt: 'Terörizmi yendiğimizde daha çok can kurtarılacak'

ABD Başkanı Trump, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ABD Başkan Yardımcısı Pence arasında gerçekleştirilen görüşme sonrası Erdoğan'a teşekkür ettiği bir tweet paylaşmıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ise bu tweete yine Twitter'dan yanıt verdi. Erdoğan tweetinde, "Sayın Başkan, insanlığın baş düşmanı olan terörizmi yendiğimizde daha çok can kurtarılacak. Bu ortak çabanın bölgemizde barışı ve istikrarı destekleyeceğinden eminim." ifadelerine yer verdi.

Trump yaptığı açıklamada, "Türkiye'den güzel haberler var. Pence ve Dışişleri Bakanı Mike Pompeo birazdan basın toplantısı düzenleyecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür ederim. Milyonlarca hayat kurtarılacak." ifadesini kullanmıştı. 

Erdoğan ve Pence bugün Suriye konusunda Ankara'da toplamda 4 saati aşkın süre baş başa ve heyetler arası görüşme yapmışlardı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.