Hava Durumu

Erdoğan, İdris Naim Şahin'i hedef aldı: 'Bu taklacıya dersini verin'

Seçim çalışmaları kapsamında Ordu'da vatandaşlara hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, isim vermeden Saadet Partisi'nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İdris Naim Şahin'e sert sözlerle yüklendi: 'Paçasını terör örgütüne kaptırdığı için davamıza aykırı düşen birisi oy devşirmeye çalışıyormuş. Bu taklacıya 31 Mart'ta öyle bir ders verin ki, bir daha karşınıza çıkamasın.'

Haber Giriş Tarihi: 03.03.2019 14:54
Haber Güncellenme Tarihi: 03.03.2019 14:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Erdoğan, İdris Naim Şahin'i hedef aldı: 'Bu taklacıya dersini verin'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçim çalışmaları kapsamında Ordu'da vatandaşlarla buluştu.

İsim vermeden Saadet Partisi'nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İdris Naim Şahin'e sert sözlerle yüklenen Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

"Bu kişi Ordu'ya yapılan her işe sahip çıkıyormuş. Sen kimsin ya? AK Parti'nin gücünü, imkanlarını, hizmetlerini kendilerine mal edenler, en başta Ordu'ya, sizlere saygısızlık ediyor demektir. Bu şehre ne yapılmışsa altında sadece ve sadece AK Parti'nin ve onunla yol yürümeye devam eden kadroların imzası vardır. Gittiği her kapıdan kovulan bu taklacıya 31 Mart'ta öyle bir ders verin ki bir daha karşınıza çıkmaya yüz bulamasın

Paçasını terör örgütlerine kaptırdığı için davamıza maalesef aykırı düşen birisi utanmadan, sıkılmadan benim dostum olduğumu söyleyerek oy devşirmeye çalışıyormuş. Terör örgütüyle birlik olup bize parmak sallayan bir kişiyle ne dostluğumuz, muhabbetimiz olur. 

Seni genel sekreter, vekil sonra bakan yapacağım sonra bizi satacaksın, utanmadan sıkılmadan pazarlamaya yelteneceksin. Onun Ordulu olması sizi bağlar mı? Bu kişi Ordu'ya yapılan her işe de sahip çıkıyormuş. Sen kimsin ya? Sen kimsin...

Beraber yola çıkarsın ama yolda eğer arkadaşını satarsan o zaman Ordulu ona ne deneceğini çok iyi bilir. Gittiği her kapıdan kovulan bu taklacıya 31 Mart'ta öyle bir ders verin ki bir daha karşınıza çıkmaya yüzü olmasın.

Bizde muhabbet pazara kadar değil, mezara kadar mezara... Terör örgütüyle bir olup bize parmak sallayan kişiyle bizim ne muhabbetimiz ne de dostluğumuz olur. Dava adamı olmak pazara kadar olmaz, ölene kadar olur.

Arkalarına terör örgütlerini, karanlık güçleri alan birileri her seçimde olduğu gibi bu sefer de ellerini ovuşturarak seçim sandığından çıkacak sonucu bekliyorlar. Eğer istediklerini elde edebilirlerse bir karabasan gibi ülkemizin başına çökmeye hazırlanıyorlar. Bu kifayetsiz muhterisleri de sizlerle birlikte inşallah bir kez daha sandığa gömeceğiz.

Birliğimizi beraberliğimizi bozmayacağız. AK Parti ve MHP olarak Cumhur İttifakı'nın içinde konsolide olacağız, bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız.

'SURİYELİLERİN HİÇBİR YÜKÜ YOK'

Bay Kemal, sen Kandil'in yandaşısın. Kandil'in desteklediğiyle el ele, kol kolasın.

Biz gayretimizle her türlü adımları atıyoruz. Bu bölgede Türkiye'ye sorulmadan karar verilemez.

Türkiye'nin Suriyelilere yapılan harcamalar sebebiyle hazinesine yüklediği hiçbir yük yoktur. Tüm bu harcamaları geliri giderine denk olacak formüllerle yürüttük, yürütüyoruz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.