Hava Durumu

Erdoğan ile Yıldırım arasındaki kritik görüşme sona erdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Başbakan Yıldırım arasındaki kritik görüşme 2 buçuk saat sürdü. TEOG'un görüşüldüğü tahmin edilen toplantı sonrası henüz açıklama yapılmadı.

Haber Giriş Tarihi: 16.09.2017 19:29
Haber Güncellenme Tarihi: 16.09.2017 19:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Erdoğan ile Yıldırım arasındaki kritik görüşme sona erdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beylerbeyi Sarayı'nda Başbakan Binali Yıldırım'ı kabul etti. Görüşme yaklaşık 2 buçuk saat sürdü.

Erdoğan dün akşam katıldığı bir televizyon programında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulunmuş,  TEOG'un kaldırılması gerektiğini söylemişti. Cumhurbaşkanı ve Başbakan arasındaki kritik görüşme 2,5 saat sürdü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan dün katıldığı canlı yayında şunları söylemişti: "Ben TEOG olayını istemiyorum ve bunu da artık yanlış buluyorum. TEOG'un kaldırılması lazım. Biz TEOG'la mı geldik? Ne TEOG vardı, ne bir şey vardı. Okursun, sene içinde notların bellidir, bu notlarınla beraber yürürsün. Gelirsin üniversite sırasına, orada da girersin üniversite imtihanlarına. Üniversite imtihanında da sosyalde, sayısalda başarı durumun neyse bu başarıya göre girmen gereken yer nereyse girersin."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.