Hava Durumu

Erdoğan imzaladı, 1 yıl Bursaspor'da!

Tarihinde ilk kez Süper Ligi'nde mücadele verecek olan Bursaspor Basketbol , başantrenör Serkan Erdoğan ve yardımcı antrenör Tutku Açık ile birer yıllık sözleşme imzaladı.

Haber Giriş Tarihi: 08.08.2019 14:04
Haber Güncellenme Tarihi: 08.08.2019 14:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Erdoğan imzaladı, 1 yıl  Bursaspor'da!

-Ali ŞAHİN-

Geçen yıl TBL'de şampiyon olan ve tarihinde ilk kez BSL'de mücadele edecek Bursaspor basketbolda ilk imzalar atıldı. Potanın Timsahları yeni sezon için başantrenör Serkan Erdoğan ve yardımcı antrenör Tutku Açık ile 1 yıllık mukavele yaptı. İki isim için Bursaspor'un Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri'nde yapılan imza törenine Bursaspor Basketbol Başkanı Sezer Sezgin, Genel Menajer Nedim Yücel ve Bursaspor Yönetim Kurulu Üyesi Adnan Orhan katıldı.

'MUTLUYUM'

Törenin açılış konuşması yapan Sezer Sezgin, "Takımımızın teknik kadrosunun tanıtımı için buradayız. Bursaspor Basketbol'un Süper Lig'de mücadele edecek kadrosunu; sporculuğu başarılarla dolu, teknik adam olarak kendisini kanıtlamış Serkan Erdoğan, yardımcısı olarak da Tutku Açık'a emanet ettik. Ümit Milli Takımı'nın da teknik sorumluluğu yapan isimlerle birlikte olacağımız için çok mutluyum" dedi.

'HAK EDEREK GELDİLER'

Bursaspor ile bir yıllık sözleşme imzalayan Serkan Erdoğan, Bursaspor'a geldiği için mutlu olduğunu belirterek "Bursaspor'u TB2L'den bu yana takip ediyoruz. Hak ederek, bu noktalara geldiler. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Kolay bir iş değil. Bu kulübün başarılı olması için Tutku Açık ile birlikte görev yapacağız. Bu işi severek yapan yöneticilerimizle birlikte en iyisini yapmaya çalışacağız. Taraftarlarımızı her maça bekliyoruz. Bursaspor seyircinin ne kadar büyük ve basketbolu sevdiğini biliyorum. Onların desteğiyle güzel maçlar oynayacağız" dedi.

'SEYİRCİ ÖNEMLİ'

Yardımcı antrenör Tutku Açık ise "Bursa önemli camia. Süper Lig'deki ilk yılı. Sonuna kadar mücadele eden bir takım kurmayı amaçladık. İnşallah bunu başaracağız. Bursaspor seyircisini takip ettim. Seyirci olmadan oyuncu verim veremiyor. Seyirci ile birlikte iyi ekip olan iyi takım yapmak istiyoruz" diye konuştu.

'ÖNCE KADRO'

TOFAŞ ile oynanacak sezonun ilk maçı ile ilgili soruyu da yanıtlayan Serkan Erdoğan, "O maça 1,5 aylık süre var. Öncelikle takımı oluşturma aşamasındayız. İleriye bakamıyoruz. Sonra çok çalışıp TOFAŞ maçını düşüneceğiz. Şimdiden çok erken. Kendi takımımızı toplayıp çok iyi çalışmamız lazım" ifadelerini kullandı.

ENDER ASLAN TİMSAH OLDU

Öte yandan Bursaspor 2 yabancı transferinin ardından son iki sezonu Türk Telekom'da geçiren Ender Arslan'ı kadrosuna kattığını sosyal medya hesapları aracılığıyla duyurdu. 1983 doğumlu olan Arslan Milli takımın her yaş kategorisinin yanı sıra 10 yıl da Anadolu Efes formasını giydi. Antalya Muratpaşa, Galatasaray ve Darüşşafaka Doğuş kadrolarında da yer Ender Arslan yurt dışında ise Union Olimpija, TAU Cerámica ve Panionios Forthnet'te ülkemizi temsil etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.