Hava Durumu

Erdoğan: İnce'den kurtulmak için aday yaptı

İstanbul Sultangazi'de vatandaşlara hitap eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suruç olayıyla ilgili HDP'ye yönelik, "Bunlar lafta barış, özgürlük diyorlar, hepsi yalan" dedi. Muharrem İnce'nin "Ordu komutanının apoletlerini sökeceğim" sözüne de yanıt veren Erdoğan, "Orası parti iftarı değildi. General orada protokol gereği bulunuyor. Unutma ben Başkomutanım.  Bay Kemal bundan kurtulmak için bunu aday yaptı" şeklinde konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 15.06.2018 15:29
Haber Güncellenme Tarihi: 15.06.2018 15:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Erdoğan: İnce'den kurtulmak için aday yaptı

İşte konuşmasından satır başları:

Bunların sandık diye, ulaşım diye bir dertleri var mı? Daha senin planın yok projen yok. Bu iş ustalık ister. Biz daha ileri gitmek için koşacağız. Eğitim, sağlık, adalet alanında Türkiye'yi yükselteceğiz.

Bunların ağzından hiç terörle mücadele diye bir şey duydunuz mu? Ben Kürt kardeşlerime ayrım yapmadım.

Dün bizim Şanlıurfa Milletvekilimizin ağabeyini öldürüyorlar. Siz diyor bizim diyor HDP'li olduğumuzu bilmiyor musunuz neden geldiniz diyor. Sana bir ziyaret yapıldıysa neden rahatsız oluyorsunuz. Bunlar lafta barış, özgürlük diyorlar, hepsi yalan.

Sandıkta bunlara bu hesabı sormaya var mısınız? O Diyarbakır ne kadar güzel olmuş. İstanbul'da böyle yollar yok. Bir anda orası miting alanına döndü. Muhteşem bir şey oldu. Biz bu millete hizmetkar olmaya geldik.

Biz şu anda Marmaray'ı, Osmangazi Köprüsü'nü yaptık mı? Ara sıra Bay Muharrem de istifade eder dedik. Derdi yok, anlamaz.

Afrin meselesinde ne dediler, gitmeyin biz ne dedik gideceğiz. Gittik mi gittik. Suriye'nin kuzeyinde terör koridorunu kaldırdık. Şimdi Kandil'i bombalıyoruz. Biz onlarla dost geçinenlere dedik ki siz halledin yoksa biz halledeceğiz. Size bir kaç gün içinde yeni müjdelerimiz olacak.

Bir General partili olamaz diyor. Bay Muharrem, orası parti iftarı değildi. General orada protokol gereği bulunuyor. Unutma ben Başkomutanım.

Bay Kemal bundan kurtulmak için bunu aday yaptı. Bay Muharrem ne dedi kazanamazsam bırakacağım göreceğiz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.