Hava Durumu

Erdoğan'ndan Afrin mesajı:'Bizi izlesinler'

Fırat Kalkanı Harekâtı'yla başlanan 'terörden arındırma operasyonunun' önümüzdeki günlerde Afrin'le devam ettirileceğini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bizi izlesinler ve şu anda sınırlarımızdaki en ufak bir taciz bizim için atılması gereken adımların işaret fişeğidir" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 14.01.2018 15:07
Haber Güncellenme Tarihi: 14.01.2018 15:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Erdoğan'ndan Afrin mesajı:'Bizi izlesinler'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Tokat İl Kongresi'ne katıldı. Burada bir konuşma gerçekleştiren Erdoğan, Afrin operasyonuyla ilgili çok net mesajlar verdi. Erdoğan, "Nasıl sınırlarımız içinde bölücü terör örgütüne göz açtırmıyorsak, sınırlarımızın öte tarafında da bunların hakkından gelmeye kararlıyız. Önümüzdeki günlerde inşallah, Fırat Kalkanı Harekatı ile ilk adımını attığımız güney sınırımızı terörden arındırma operasyonunu Afrin'le devam ettireceğiz. Türkiye'nin meşru çabalarına destek olunmasını istiyoruz" dedi.

BİR GECE ANSIZIN...

Erdoğan, "Suriye'deki teröristi de ülkemizdeki teröristi de çok iyi biliyoruz ifadelerini kullanırken, "Bir gece ansızın gelebiliriz. Bizi izlesinler. Şu anda sınırlarımızdaki en ufak bir taciz bizim için atılması gereken adımların işaret fişeğidir. Kimi ülkeler terörist kabul ettikleri yapıları çeşitli hokkabazlıklarla dost göstermeye çalışabilir bizim için terörist her yerde teröristtir" diye konuştu.

PENSİLVANYA'DAKİ ŞARLATAN...

Konuşmasında FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'le ilgili de sert ifadeler kullanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Pensilvanya'daki şarlatan, kişisel hırsı için Müslümanlığı tahrif ederek, yalanı, iftirayı ve takiyeyi adeta kutsallaştırarak, kendine yeni bir inanç, yeni bir din ihdas etmiştir. Kimi bir dolara, kimi 50 bin dolara ruhunu satan bu örgüt mensuplarının, çıkarları uğruna işlemeyecekleri günah, yapmayacakları ihanet yoktur" dedi.

HAREKETLİLİK SÜRÜYOR

Bu arada bugün de Hatay'ın Hassa ilçesinden Suriye'nin Afrin kentindeki PYD mevzilerine top atışı başladı. Bölgedeki karakollardan 2 kez yapılan top atışı, ilçe merkezinden de duyuldu. Bölgedeki askeri hareketlilik devam ediyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.