Hava Durumu

Erdoğan, Netanyahu'yu kendi silahıyla vurdu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan "Hamas'ın en büyük destekçilerinden biridir" diyen İsrail Başbakanı Netanyahu'ya ateş püskürdü. "Elinde Filistinlilerin kanı var ve bunu Türkiye'ye saldırarak gizleyemez" diyen Erdoğan mesajında, Yahudiliğin kutsal 10 emrini hatırlatarak "İnsanlık dersi mi istiyorsunuz? '10 Emir'i okuyun." ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 15.05.2018 19:20
Haber Güncellenme Tarihi: 15.05.2018 19:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Erdoğan, Netanyahu'yu kendi silahıyla vurdu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Twitter'dan İsrail Başbakan'ı Binyamin Netanyahu'ya çok sert cevap verdi. Netanyahu'nun bugün Erdoğan'a yönelik söylemiş olduğu, "Erdoğan Hamas'ın en büyük destekçilerinden biridir, dolayısıyla kendisi terör ve katliamdan şüphesiz çok iyi anlar. Kendisine tavsiyem, bize ahlak vaazı vermesin.'' sözlerine Cumhurbaşkanı Erdoğan Twitter'dan yanıt verdi.

"10 EMİR'İ OKUYUN"

Erdoğan attığı tweette, "Netanyahu, BM kararlarını ihlal ederek, savunmasız insanların ülkesini 60'ı aşkın yıldır işgal eden aparthayd ülkesinin başbakanı. Elinde Filistinlilerin kanı var ve bunu Türkiye'ye saldırarak gizleyemez. İnsanlık dersi mi istiyorsunuz? '10 Emir'i okuyun." ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.