Hava Durumu

Erdoğan: 'Yallah oraya, bu ülkede yeriniz yok'

Partisinin Trabzon mitinginde halka hitap eden Erdoğan, "Trabzon'dan tüm Türkiye'ye, 780 bin kilometrekareye sesleniyorum. Türkiye'de Kürdistan diye bir bölge var mı? Çok seviyorsan Irak'ın kuzeyinde Kürdistan var. Yallah oraya, git Kürdistan'a. Sizin bu ülkede yeriniz yok" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 02.03.2019 18:19
Haber Güncellenme Tarihi: 02.03.2019 18:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Erdoğan: 'Yallah oraya, bu ülkede yeriniz yok'

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Trabzon mitinginde halka hitap etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından öne  çıkanlar: 

24 Haziran seçimlerindeki desteğiniz için sizlere teşekkür ediyorum. Bugüne kadar siz bize sahip çıktınız, biz de sizin emanetinize sahip çıktık. Ülkemize kurulan tuzakları bozduk. Milletimizin birliğine kastedenleri hezimete uğrattık. Cudi'de, Gabar'da, Kandil'de, Tendürek'te inlerine girdik. Onlar kaçtı biz kovaladık, kovalıyoruz, kovalayacağız. Durmak yol yola devam.  Bu ülkede bizim milletimizin huzuruna kastedenleri evelallah yok edeceğiz.

SİZİN BU ÜLKEDE YERİNİZ YOK

Trabzon'dan tüm Türkiye'ye, 780 bin kilometrekareye sesleniyorum. Türkiye'de Kürdistan diye bir bölge var mı? Bizim Doğu Anadolumuz var, Güneydoğu Anadolu bölgemiz var, Karadenizimiz var, Akdenizimiz var, bizim Orta Anadolumuz var, bizim Ege'miz var, Marmaramız var. Ama bizde Kürdistan diye bir bölge yok. Çok seviyorsan Irak'ın kuzeyinde Kürdistan var. Yallah oraya, git Kürdistan'a. Sizin bu ülkede yeriniz yok.

Buradan İyi Partililere, CHP'lilere sesleniyorum. Bu ülkeyi bölmek isteyenlerle nasıl oluyor da omuz omuza oluyorsunuz. Bölücü terör örgütünün arkasında olduğu HDP'ye gönül verenlere de sesleniyorum. Bu ülkeyi bölmek isteyenlerle yan yana olacak mısınız? Gelin bunlara sandıkta Osmanlı tokadını vuralım.

ASLA MÜSAADE ETMEYİZ

Bunlara devlet para verdik, bunlar çukur yaptı. Bu paralar size çukur eşin diye mi verildi millete hizmet için mi verildi. Bu milletin paralarını Kandil'e gönderenlere asla müsaade etmeyiz. Müsaade etmedik. Kayyumlar atadık. Bundan sonraki süreçte de bunların bu tür yanlışları devam ettikçe bunlara bu bedelleri ödeteceğiz.

BU BİR BEKA MESELESİDİR

Son 17 yılda önümüze çıkartılan her engeli, her badireyi sizlerin desteği, duası ile aştık. Türkiye'yi tarihinin en büyük başarılarıyla buluşturduk. Bu seçimler bir beka meselesidir. 31 Mart'ta bunlara vereceğimiz bir dersle geleceğimiz daha aydınlık olacak.

ZİLLET İTTİFAKI HALA KENDİ İÇİNDE UĞRAŞIYOR

25 vilayetimizi 9 ilçemizi bizzat ziyaret ettim. Gittiğimiz her yerde 10 binlerce kardeşimizle kucaklaştık. Zillet İttifakı hala kendi içinde uğraşıyor. Bunlar seçim kurullarına daha nasıl müracaat edilir bunu bilmiyorlar.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.