Hava Durumu

Erdoğan: 'Yarın Bahçeli ile görüşeceğim'

Cumhurbaşkanı Erdoğan yarın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüşeceğini söyledi. Erdoğan, görüşmede AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Binali Yıldırım'ın istifasının ardından Meclis Başkanlığı'nın kim olacağı konusunu da ele alacaklarını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 05.02.2019 14:24
Haber Güncellenme Tarihi: 05.02.2019 14:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Erdoğan: 'Yarın Bahçeli ile görüşeceğim'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Grup Toplantısı'nın ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, yarın MHP lideri Bahçeli ile bir araya geleceklerini duyurdu.

Erdoğan, görüşmede AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Binali Yıldırım'ın istifasının ardından Meclis Başkanlığı'nın kim olacağı konusunu da ele alacaklarını söyledi.

ÇİPRAS'IN MESAJLARI

Erdoğan, Yunanistan Başbakanı Çipras'ın Türkiye'ye gelmeden önce yaptığı açıklamalar için "Mesajları güzel" ifadelerini kullandı.

İŞ BANKASI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İş Bankası konusundaki yaptığı açıklama ile ilgili soruyu ise "Mesele açık, net. Bir partinin bankacılık hareketleri içinde bulunma yetkisi ve hakkı yok. Yasal olmayan süreci işleten CHP. Biz yasal sürece çekeceğiz. Hisse Hazine'nin, Hazine milletin" şeklinde yanıtladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.